Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 01 okt 09, 10:02

Opprinnelig postet av Gardarson

Det har kommet en del kritikk, særlig når det gjelder verdien på spillerstallen. Er 70 millioner så altfor mye, slik TKK sa? Jeg synes ikke 70 mill høres særlig mye ut! De som vil gi oss mest penger i kassa er antakelig disse:

Celso: Bør kunne gi oss minimun 30 mill om han får være her ett års tid til og fortsetter utviklingen, kanskje enda mer om han viser seg frem i VM!

Wallace: Om han kommer tilbake til samme nivå han var på ifjol bør 10-15 mill være et minimum!

Raio: Om vi skulle bli nødt til å selge ham bør vi hvertfall få et sted mellom 7 og 10 mill! Minus at han begynner å trekke på årene.

Thommasen: Om han får et år eller to til på baken bør en sum rundt 3-5 mill være overkommelig!

Staw: På sikt bør denne spilleren bli verdt 2-3 mill, minimum!

Gashi: Tapt seg en del, men 2-3 mill er han da fortsatt verdt.

Dominic: Skulle han slå til, vil han være en av klubbens dyreste spillere. Han har vel et internasjonalt snitt, men det gjelder å få det ut! Se bare på hvordan han herjer i U20 VM nå! Nå er han verdt 2-3 mill, kan fort bli verdt 20 +!

I tillegg har vi spillere som Barsom, Tegstrøm, Martinsen, og Shabani som alle bør gi klubben 500 000-1 mill hver.


Da synes ikke jeg 70 mill er noe hinsides all fornuft som enkelte "eksperter" mener. Det står selvfølgelig å faller på stjernene, særlig Celso, men når Molde får 50 mill for Diouf..........
Eller er det noen som mener jeg bommer veldig her?

Når ord som "om", "kanskje" og "tipper" dukker opp ofte i en tekst om klubbens økonomi så bør noen lamper blinke.  Bengt Eriksen har rett i at spillersalg er bonus og intet annet.   Og hvis slike salg kun går med til å dekke gjeld så sitter FFK igjen gjeldfri, men uten spillere.  

Men klubbene opererer slik: De tjener 10 mill på et salg og da kan de kjøpe 1-2 nye spillere eller inngå nye og bedre avtaler med mulige bosmanspillere.  Samtidig har de en gjeld som ikke betjenes fordi man kan som Lyn, gå ut å tigge penger når det går dårlig.

Rundt Lyn var det en innsamlingsaksjon der pengene heller skulle gå til barneavdeligen på radiumhospitalet dersom Lyn uansett gikk konkurs.  Altså bruker man barn med kreft som en brekkstang inn i folks lommebok.  Ønsker man å samle inn penger til Lyn så bør man gjøre det uten slike lokkemidler og pengene burde vel egentlig uansett gått til dem Lyn skylder penger.  Man viser jo ikke ansvar for de man har satt seg i gjeld til engang. 

26 klubber inkl FFK har møtt konkursspøkelset siden 1991 og ingen av klubbene har gått konkurs.  Det skjer ikke med Lyn nå og heller ikke FFK. Og klubbene lærer ingenting av det.

FFK brukte 5 år på å betale 15000 til en liten klubb som Berg.  Hvordan går det an når man betaler Cwartek det samme per kamp han starter?

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f