Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 26 sep 09, 00:09

Opprinnelig postet av Plankekæll

  • Wallace bør selges for 15-20 millioner hvis vi får såpass for han. (Jeg tviler)
  • Borges bør kanskje selges også. Usikker på hvor mye vi kan få for han. 20-30 millioner? Personlig er han min favoritt, og jeg ville blitt trist om han forsvinner.

Ikke for å være spydig, men det du hadde i glasset før du skrev dette tror jeg virker godt på tynnslitte nerver... For der satt virkelig FFK-brillene godt på, for å si det forsiktig...

TROR du virkelig NOEN i hele effings verden vil legge samlet 35 millioner kroner på bordet for Borges og Wallace?  Hva i all verden er det som får deg til å tro det?

Hva er det som skjer i de fleste land nå om dagen? Det legges begrensninger på antall spillere, settes krav til drift og balanserte regnskaper, osv.  Med tanke på hvordan det ligger an i PL, der lag som Liverpool, Arsenal, Chelsea og Man U tilsammen har  220 (!!!) spillere i sine førstelagstropper.

Liverpool hadde i mars 62 (!) spillere registrert og hele 17 på utlån.

Dersom det blir satt en maksgrense, la oss si på 35 spillere (for UEFA er det 25!), som i og for seg høres ut å være alldeles i overkant det også, ville det allikevel bli 220-(35*4)=80 spillere på ganske høyt nivå, bare fra fire klubber i PL, ekstra på markedet...

Borges landslag kom ikke videre til mesterskapet og dermed mister han muligheten til å vise seg frem. Wallace har vært skadet hele sesongen. Jeg tror som sagt ikke du vil finne noen som vil legge fra 35-50 millioner på bordet for disse to. Gashi vil vel ingen betale for, siden han sikkert vil ha en sign on som svir og hvorfor skulle han gå fra en klubb som tydeligvis ikke har hatt noen planer om å redusere lønna?

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f