Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 25 sep 09, 07:38

Opprinnelig postet av Lemmy

Husk også på at de fleste andre klubber har guttelag. Gjerne også i interkretsserien, ikke bare i kretsserien (KM).

Dette fører til at guttene i de andre klubbene har hatt kompetente trenere i flere år. Det sier seg selv at trenerne på guttelaget i Moss og Vålerenga etc. er bedre enn trenerne i f.eks. Østsiden eller Rolvsøy. Bedre trening med gode trenere og gode spillere gir bedre utvikling.

At mange andre lag spiller i interkretsserien har også veldig mye å si. Der er det god matching hele tiden. Mange av guttene på juniorlaget går fra å spille i kretsserien mot lokale og ofte middelmådige lag til å skulle spille juniorfotball mot de beste lagene på østlandet.

Det du sier her er viktig. Men så lenge FFK har stilt seg i den situasjonen at de ikke har guttelag, så kan man heller ikke kreve at unggutta skal få spille i TL.

Jeg har sett flere junior og FFK2 kamper i år, og må ærlig si at unggutta ikke har imponert meg nevneverdig. Man må da kunne kreve at de presterer godt i 2 div før de skal spille i TL. Jeg er overbevist om at vi hadde brukt flere unggutter om de var gode nok. Tarik var god nok, han fikk spille..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340