Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 24 sep 09, 13:35

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av Willy René

Jeg stiller meg totalt uforstående til hva du sier. Jeg har ikke fnugg av enighet med din uttalelse. Og det at du ønsker bort medgangssupportere som du kaller det sier nok. Hvis du innbiller deg at FFK vil trekke 11000 i adecco så lever du når det gjelder denne saken i en drømmetilstand.

Det innbiller jeg meg på ingen måte. Vi så jo hvor få tilskuere det var mot Hammarby i Europacupen, og det har aldri vært bedre stemning på Stadion.  Jeg bryr meg mindre om hvor mye penger klubben får i kassa på å sløse bort på overvurderte spillere; så lenge vi kan identifisere oss med laget og ha det moro med verdens vakreste sport er jeg fornøyd. Jeg ser heller 5-6000 lojale supportere som har skikkelig klubbfølelse og støtter laget på hver sin måte kamp etter kamp, enn 12 000 som kun dukker opp når laget gjør det bra, når klubben har brukt penger på en ny 'storsignering', eller når man møter et populært lag.

FFK`s snitt i tippeligaen er godt over 10000, jeg foretrekker tippeligaspill med alle slags supportere fremfor adeccoligaspill med noen få tusen, (bare de "ekte" supportere"?)

Det derre pratet om medgangssupportere synes i allefall jeg er noe stort tøys, det er å sette sin supporterstatus over andres. Etter mitt syn er alle supportere like mye verd, og viktig for klubbens økonomi. At tilskuertallet faller hvis FFK rykker ned er helt naturlig, produktet blir unektelig dårligere.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340