Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 22 sep 09, 13:24

I artikkelen til Dagbladet står det følgende "Investorene i Fredrikstad har fortsatt sjangsen til å redde Lyn- og seg selv"

Ved å bidra til å redde Lyn fra et nedrykk så slipper man å miste de 3 poeng som man har fått mot Lyn. Er det verdt det? Eller er det et stort sjansespill?

Scenario 1. La oss si at Lyn redder seg økonomisk men at Fredrikstad likevel rykker ned da vil de millionene Fredrikstad har støtta Lyn med gå rett i søppla

Scenario 2. Hvis Fredrikstad innvesterer i av Lyn sine spillere så kan dette redde Lyn og Fredrikstad kan tjene på dette på lang sikt om de kjøper prosenter av spillere. Fortjeneste på evnt vidresalg

Scenario 3. Hvis Fredrisktad innvesterer i en av Lyn sine spillere med Lyn likevel går konkurs så vil spillerne bli fristilt og Fredrikstad "miste" eierandelene i spilleren.

Scenario 4. Innvesterer i en av spillerne til Lyn, Lyn klarer seg økonomisk, Fredrikstad beholder plassen og Lyn selger for eksempel Angang for 5-6 mil, endel millioner tilfaller Fredrikstad.

 

Er det moralsk riktig av NFF å la klubbene donere penger til konkurerende klubber for å redde sitt eget skinn? Burde det være noen regler mot dette? Og er det verdt at Fredrikstad blir med på denne investeringa?

 

---------------------------

Drillo svarte følgende på et spørsmål om det var noe magisk ved ham.

- Nei, dette er ikke noe magi. Det har med avstander, vinkler,løpskapasitet,førsteforsvarsjobbing og overganger å gjøre, og ikke med magi.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f