Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 20 sep 09, 21:44

Opprinnelig postet av hasse33

Med et budsjett på 70 mill (stemmer ikke det da??) klarer ikke administrasjon/ledelse  å sette sammen et lag som virkelig vii blø for drakta. De eneste jeg så idag var Celso og Everton som jobba hele kampen.

Hva fanden er galt med denne godt betalte gjengen som skal prestere optimalt ca 1 gang pr. uke og ikke mestrer det.

Pinlig, ikke noe annet enn PINLIG !!!!

 

For det første er budsjettet på ca 90 mill. For det andre handlet det ikke om spillernes innsats i dag.

Etter 20 minutter la Godset om på midtbanen(bekreftet av Ødegaard i pausen). De kom da hele tiden i overtall på midten og på kantene. Det som virkelig urovekkende er at FFK benken ikke hadde noe mot trekk! Godset eide resten av kampen enkelt og greit.

Jeg skrev i "før kampen tråden" at det kanskje ikke var så lurt å benytte Valencia og Andersson i denne kampen, da jeg synes de var svake defensivt hjemme mot VIF. Jeg mener det var naivt å stille med to kantspillere som bare jobbet offensivt, og knapt nok det, mot Godset borte. Det ble doblet mot backene hele tiden, og takket være at Askar og Wallace begge var veldig gode så gikk det ikke verre enn det gjorde. Alternativet kunne vært Askar på høyre kant, PAC/Wass på høyre back og Thomassen på venstre kant. Det hadde gitt løpsstyrke og bedre defensiv styrke.

Borges er ikke lagets beste tackler og ikke lagets raskeste på de første meterne. Han er derimot en av lagets desidert beste avsluttere. Hvor smart er det da å benytte han som defensivt anker? Ikke bra for Borges og ikke bra for FFK.

At Ramberg ikke er duellspillerog at Ophaug og Piroija er svake når det blir utfordret med ballen langs bakken i bakrom, det er ikke noe nytt. I dag ble vi enkelt og greit straffet fførst og fremst for trenerens mangelfulle taktiske evner. Dernest var keeperen nok en gang svak(tre kamper på rad nå), og dommeren var heller ikke på vår siden.

Synes rett og slett alle spillerne hviste god innsats, med unntak av keeper, samt Valencia og Andersson som var så lite involvert at det er vanskelig å vurdere innsatsen overhodet. De får ikke karakter av meg, men "deltatt" under tvil.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f