Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 20 sep 09, 20:31

Opprinnelig postet av Costanza

Nå skal vi ikke svartmale helt. Vi spilte bra fotball i drøye 20 minutter, men fikk en psykisk knekk ved 1-1 som samtidig gav Godset masse entusiasme på hjemmebane. Vi ble ydmyket.

De første 20 var vi faktisk virkelig gode. Ramberg, som noen i innlegga over her, var konge og hele laget så ut til å fortsette å surfe på en kongeschwær bølge.

Men, så skjer det som jeg har lært meg at FFK er gode på - gjennom 20 år i pissesumpa 1. og 2. divisjon.... FFK har vunnet kampen etter 20 minutter. FFK har vunnet serien etter halvspilt sesong. FFK klarer ikke å holde koken når det ser litt bra ut, rett og slett.

Som Tom sa etter forrige kamp: Dette er gutter som har fått lov til å tjene fett med penger på noe de fleste av oss har hatt som ønskedrøm og/eller hobby. Nå sloss de for sin karriere - og det var det mulig å se forrige kamp. I denne kampen så vi det bare i 20 minutter...

Jeg skulle gjerne vært innover for å heiet på Guttæne i dag, men jeg ble far i går, så det var jo uaktuelt for min del. Men det siste vi behøver nå er mer sutring og hyling over enkeltspilleres prestasjoner. Det er laget, kollektivet FFK som suger lyserosa elefantballer - ingen andre.

Selv om det er lett og fristende å trekke frem det faktum at admininstrasjonen i perioder ser ut til å spille på lag med alle andre og knapt klarer å gå og tygge tyggegummi samtidig, men jeg er redd for at dette koker ned til FFKs spilleres vilje til å blø for jobben sin... Og det må vi som supportere hjelpe dem med til å klare mer enn en kort periode hver kamp...

!!!!!!!!!!!

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340