Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 14 sep 09, 15:54

Opprinnelig postet av Lemmy

Å sidestille Rødt og Vigrid er patetisk og grunnløst. Ta en kikk på begges hjemmesider, og du vil kunne se at det er to vidt forskjellige ting.

Tror nok du har mange fordommer mot Rødt, og mener det er et kommunistparti. Husk at det er forskjell på sosialisme og kommunisme. Å sammenligne kommunistiske organisasjoner som Tjen Folket med Vigrid er jeg fullstendig med på. Men ikke Rødt, da de står for noe helt annet.

Her fra nettmøte med Torstein Dahle på Aftenpostens nettsider:

"Mange frykter Raudt grunnet kommunismens noe slette historie. Hvem, om noen, av følgende diktatorer tar Raudt avstand fra? Mao, Castro, Stalin."

Svar:

"Rødt tar avstand fra alle disse. Samtlige styrte samfunn der makten ble konsentrert på svært få hender, ikke ulikt kapitalismen. Rødt vil ha mye mer demokrati, ikke mindre. Da er verken Sovjet, Kina eller Cuba forbilder."

He-He, visste jeg stakk hue inn i et vepsebol nåUndecided

Selvfølgelig ser jeg forskjell på VIgrid og Rødt, men Rødt er for meg ganske uspiselig uansett, selv om de har noen saker som virker gode, disse sakene finner vi jo også igjen i partier som ikke er så til de grader ekstreme.

Det er slik det er med partier som Rødt, at de forsøker å fremstå som mer demokratiske i ett demokratisk samfunn, å vise sitt sanne ansikt kan de da tape på.

Står Rødt for en ny type sosialisme eller, en snill en som ennå ikke har vært utprøvet i noen stat ? En sosialisme som respekterer privat eiendomsrett f.eks. ? Alle de sosialiststater jeg har hørt om har undertrykt menneskerettighetene til de grader, ingen privat eiendomsrett, ingen organisasjonsfrihet, ingen pressefrihet, ingen ytringsfrihet, forfølgelse av opposisjonelle, oppfordring til angiveri, osv...

Merkelig også at så mange sosialistdiktaturer opp gjennom historien har hatt ordet "demokratisk" i navnet sitt.

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f