Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 14 sep 09, 15:02

Opprinnelig postet av Nugattistjerna

Jasså, vi svømmer i problemer? Da må man nesten definere hva et problem er. Er det at du ikke får nok mat? Eller er det at du må betale 10 000 ekstra i skatt pga rød regjering? I min familie og i min omgangskrets er det ingen som svømmer i problemer. Du har, min venn, gått rett i FRP fella ved å la deg lure til at vi har det dårligere enn vi har det.

Med FRP-økonomi vil kanskje skattene gå ned, men jeg skal love deg at du vil slite med renta mer enn noen gang da de vil bruke mest mulig penger på kortest mulig tid. Inflasjon heter det - og det er jo kjempegøy har jeg hørtWink

 

Men nå tenker jeg ikke jeg bare meg selv og familien. Nå tenker på landet og andre familier. Vi har mangle på sykehusplasser. Barn blir syke på skolene pga dårlige bygg. Folk med psykiskeproblemer går fritt på gaten og enkelte ganger ender det i drap. Vi har så dårlige veier at folk dør. Viste seg vel at 1 av 4 ulykker langs veien skyldes dårlig veistandard. De eldre får ikke plass på sykehjem og får heller ikke den hjelpen de trenger ellers. Barn og unge mister masse fritidstilbud.

Det er sikkert mye mer en dette også. For meg så er dette mange og alvorlige problemer. Vi bader i penger og skryter av at vi er verdens rikeste land men i samme settning sier vi at vi ikke har råd til å bygge ut eller utbedre de problemer vi har. Nå har AP styrt så sykt mye at jeg er dritt lei den lyvingen de kommer med.

Jeg vil si at jeg sier ja takk til høyere rente for at vi skal løse alle disse problemene. Jeg vil faktisk si at det er sykt egoistisk å være redd for rente blir litt høy. Hva er viktigst bedre skoler til barna eller lav rente??  Derfor bruk pengene vi har nå og fiks de problemene vi har og legg også til rette for fremtidig næring en dag tar jo oljen slutt og vi kan jo ikke leve av oljefondet i alle evig tid uansett hvem som styrer dette landet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f