Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 11 sep 09, 16:44

Da må han være så dyktig at han fortjener den. Som F.eks Henning Berg.

 

Det som er viktig først og fremst er at mannen som skal være trener har en standing i klubben, en som er dyktig, som har gått gradene, som har respekt og som kjenner klubben. Gjerne en intern løsning, Aune har her vist at han ikke er god nok. Men det finnes andre i klubben som har potensiale til å bli dyktig trener. Even Juliusen blant annet(vil vise seg over tid).

Når man da skal ha inn en ny trener er det og viktig at han får blanke ark. En stall som han selv kan være med å velge ut og en stall han vet vil stole på han, så derfor om klubben ikke nødvendigvis umiddelbart får resultater så vil det være kalkulert og det blir ikke så lett misnøye. Da er det og viktig at han kan kvitte seg med momenter som ikke er ønsket.

Dette vil være med på at han får mer respekt av spillerne sine. Problemet med en stall der 50% er over 30 år og ett fåtall har noen klubbfølelse, er at man lett mister motivasjonen når man ikke får ting som man vil. Da begynner det å gå feil vei for trenern.

Om man ser på hvordan LSK operer i år vil man se at det hovedtsaklig er LSK gutter og ungetalenter+ spillere som er tro mot Henning Berg, slik får han mulighet til over tid å bygge ett slagkraftig lag, og jeg personlig tipper LSK er oppe blandt topp 3 innen 3 år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340