Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 21 jun 04, 10:53
Opprinnelig postet av Becks
Hvis FFK nå mister Trondsen blir det spennende å se hvem som skal erstatte denne kjempen av en forsvarspiller. Har hørt rykter om Ronny Johnsen og diverse andre "eldre herrer". Hadde sikkert vært gøy å få en sånn spiller på laget, men er det ikke på tide å tenke litt "yngre"? Skjønner også at man ikke akkurat kan hente inn Cannavaro eller Nesta, men det er viktig å tenke litt langsiktig også. Ronny Johnsen er jo oftere på sykestua enn på banen, så han er vel ikke den beste løsningen. Hva mener dere andre, plankeby- patrioter???


Greit nok å tenke langsiktig og hente inn unge talenter (vi har vel noen fra før også), men det viktigste akkurat nå er å overleve i TL. Da må vik tenke litt kortsiktig, og hente inn eldre spillere med lang erfaring fra spill på høyt nivå, spillere som går rett i i første 11`ren og hever laget, både på trening og i kamp.

Så kan vi vel både drømme og håpe på R Johnsen, Kvarme, Hjelde, Berg og Bergdølmo (det er vel de som ifølge "sikre kilder" er linket til FFK), men ikke bli for skuffet om ingen av disse kommer.... Forhåpentligvis klarer vi å hente inn et par gode forsvarsspillere, med erfaring fra høyt nivå, som kan skape litt mer trygghet i de bakre rekker. Vi får vente å se hvilke navn klubben trekker opp av hatten etter 1. juli....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340