Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 04 sep 09, 00:40

Opprinnelig postet av teflon

Satt akkurat og leste det her.

Ikke akkurat morro spør du meg..

Forresten mer her.

Skikkelig sur type han redaktøren der.

Og garantert en smågal, liten mann, med ett stort mindreverdighetskompleks
Skal spare meg for å si hvor jeg tror han står politiskLaughing

Det er jo lite vi vet om interne forholdt og det utvilsomt en ansettelse vi tar en viss risiko med men.

-Han mener for det første at det ikke må stilles store krav til ansatte, for det er jo slitsomt.
Akkurat som toppfotball og suksess er for alle. Personlig har jeg hatt flere sjefer som ringer tidlig og sent, uten at det har vært ett problem.  At han blander seg i mange ting han ikke har noe med er også ett problem, men KIL har to ansatte, så det er kanskje ikke så rart han må bry seg om mer en kun treneroppgaven.

-Han mener at klausulen om at han skal kunne forhandle med klubber på høyere nivå eller landslag er ett uetisk smutthul, akkurat som ikke en ambisiøs journalist i Glomdalen hadde løpt til Oslo for en bedre betalt jobb i VG.
Samtidig hopper han glatt over det faktum at KIL ikke var i stand til å love Nordlie jobb til neste år.

-Han henger seg opp i at Nordlie kalte FFK spillerne for mental skakkjørte, akkurat som det ikke er noe alle kan se. Riktig nok er det eldste trikset i trenerboka, "se så dårlig det var, og så bra vi har blitt"

Han mener faktisk at hovedvernombudet eller arbeidsmiljøutvalg normalt burde vært koblet inn pga hva dette gjør med de ansatteLaughing


Men den andre kommentaren er drøyest, hvor han først påpeker at Nordlie har dobbelt så høy lønn som statsministeren, noe som jo er feil fordi statsministeren har en haug av tillegg som vi andre ikke har, Nordlie inkludert. At fotballspillere har det dobbelte av Nordlie igjen er selvølgelig ikke nevnt.  Selv om ingen enkelt person kan påvirke resultatet mer enn treneren.

Og så blander han dette sammen med at flere trenere har fått dobbel lønn når de sparkes, fordi de hever lønn i ny klubb samtidig med fallskjermen.  Dette sier den "velinformerte" journalisten når han vet at Nordlie ikke lenger  får lønn fra KIL, tvert i mot fikk KIL 500' av FFK som kompensasjon til den tomme kassa.
Og for først å si at det er løgn at Nordlie har sagt fra seg lønn, sier han i kommentar to, at jo da han har sagt fra seg bonus, det er bare det at da blir jo avkortning av lønn mindre jo dårligere KIL gjør det.  hehe det blir ganske komisk.
Og han synes at KIL budsjettet på hele 19 mill, er alt for høyt. Ja da snakker vi om opprykksambisjonerLaughing

At Nordlie slipper unna dette begrunner han med at Nordlie er kjendisLaughing For Nordlie har aldri fått pepper i pressenUndecided

Mange KIL supporterne synes selv at det hele er en tullete og en konstruert kommentar, og rimelig feigt. Samme journalist kritiserte nemlig aldri Nordlie når han var der.
Og en synes Roger Risholt oppsummerte Nordlies tid der best. - Fokuset nå er KIL. Tom gjorde en fantastisk jobb i klubben. Punktum

Puuh ble mye dette, men blir så provosert av sånne journalister. Har bare ett ord for det, smålighet.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f