Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 29 aug 09, 19:34

Ja, men han er ikke solgt enda heller da, selv om jeg tror han blir solgt. Men vi har da hatt mange utenlandske spillere i stallen som ikke har prestert. Det samme har andre klubber i Norge.

Mitt poeng er ikke at det ikke går ann å finne gode utenlandske spillere, men de skal aklimatiseres til norske forhold. Da er det jo bedre å finne talenter i norge og videreutvikle de. Bruke fokus på egen produksjon og legge forhold som skole osv til rette for de. Slik som Lyn har gjort. De har klart å gjøre begge deler. Det hadde vært bra. 

Men samtidig så må man ha erfarne og det dere kaller dyre avdanka spillere på ett lag som skal prestere. Nytter ikke at alle er nybegynnere på en gang, da blir resultatene gode ene gangen, andre gangen bånn i bøtta, sånn er det bare. Unge spillere mangler ofte ikke "skills" de mangler erfaring og "kyla" til å takle medgangen og motgangen noe som gjør de ustabile i prestasjonene.

En god mix er det beste, men jeg føler vel at TTK var i ferd med å gjøre utskiftningen altfor raskt ved å ønske å kvitte seg med alle de erfarne spillerene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340