Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 29 aug 09, 14:41

Opprinnelig postet av Lemmy

Gamle, avdanka og overbetalte nordmenn som har til gode å prestere eller være en spiller vi kan tjene på i fremtiden i form av videresalg..

Vel, til en viss grad stemmer det, men synes å huske vi fikk 30 mill for en spiller i fjor;) Fort gjort å glemme;)

Lillestrøm solgte vel for noen mill i år, var norsk han og synes jeg å huske

I fjor ble det vel solgt noen fra Start og;) nordmann han og, selv om sørlendinger er noen sære jævler;)

Helstad ble vel solgt i fjor, Bråten og.

Flere var det og, men har vel vist mitt poeng.

Men jeg glemte det, finnes jo ikke talenter i Norge;)

En annen ting.. hvis dere ser dokumentaren fra da Nordlie trente start.. er det mange "gamlinger" i den faste 11 ern der?
Nordlie gir aldri ungutter sjansen han nei...  Valencia, Hestad, Strømstad etc, hvor gamle og avdanka var de;)

Dere har sett dere helt blinde på TKK sine tanker. Hvor mange bomkjøp fra utlandet skal man ikke gjøre før man treffer gullåren? Men dere velger alltid å dra frem suksesshistoriene fra slike kjøp. Men gud vet hvor mange bomkjøp som er gjort. Og hvor mye penger som er kastet bort. Er små marginer som skiller suksess fiasko i det gamet der.

Husk at TKK har vært speider for klubber som har råd til å kjøpe litt dyrere utenlandske spillere enn oss for så å selge videre for en enda større sum. Selv rådiamanter av kvalitet er dyre. Det som blir til overs for småklubber i Norge blir da lav-karat rådiamanter, som noen gang går ann å slipe til flotte diamanter andre ganger blir de vrak-gods. Dessuten er det lettere å gjøre de til storspillere, mer penger til utvikling og rekrutt-trenere samt at matchingen er er MYE bedre i f eks tyskland. Spiller man med gode spillere på trening og matcher, så blir man bedre enn man ellers ville blitt.  Dessuten er det lettere å få gode priser for en spiller som spiller i Tyskland, nettopp fordi nivået er mye større og dermed er risikoen for at den unge spilleren ikke tar nivået i f eks England eller Spania, vesentlig mindre.

Vanskeligere å gjøre det bra når man har lite til innkjøp og har en liga som ikke så mange land titter så mye til. Og er jo ikke bare positive tanker om TKK på blogger i klubbene han har vært i heller da hvis man googler. Selv om det virker som han er mer en blog-kjendis, enn en viden kjent mann i Tyskland. But then again, google er jo ikke noe vitenskaplig paramenter for kjendis og yrkesstatus.

Og det tar  selvsagt ikke fra han at han har superpeiling på hva som rører seg der ute, bare det at jeg tror kanskje hans lynne, personlighet og passer bedre for en klubb i Tyskland enn i Norge.

Men at noen i Fredrikstad FK bør holde kontakt med TKK og kjøpe tjenester fra han, det tror jeg er en bedre løsning enn at han jobber fulltid som leder i klubben. 

Nough said about TKK..gir meg nå jeg og håper egentlig andre gjør det og, for selv om det er engasjerende, så er det vel omtrent like produktivt som den gangen alle pratet om vår svenske venn som nå spiller i moss. He s gone and he s not coming back.

 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340