Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 29 aug 09, 12:57

Vel, kanskje Raymond har lært seg når det er tid for å tie og når det er tid for å snakke.

Denne gangen mener jeg faktisk at det var på tide å prate. Alle skjønner at det ble murring etter ansettelsen. Da er det kanskje bra at noen av de forklarer grunnen. I alle fall når grunnen er at de mener de burde vært informert i forkant av media. Og at de vil lojalt gi Nordli en sjanse, og der regner jeg med og tror han snakker for alle

Videre så setter han også kanskje fingeren en av tingene som spillerene har manglet. Og det er det sosiale. Det at det ikke har vært gjort noen sosiale ting sammen er jo faktisk en av de største "skandalene" etter min mening. Ett team som skal prestere 100% må også være venner til en viss grad. Det å kun møtes på jobben, med den slitasjen det innebærer med irritasjon og klikkdannelser er ikke bra. 

Man trenger å møte hverandre som mennesker og, ikke bare som "proffesjonelle". Prate om gleder og sorger og dele disse og bare slappe av. Slik at man lettere kan forstå hvorfor en person gjør ditt eller datt på jobben, som uten sosial omgang kan virke helt umotivert. 

Vet man hvor feks ett raseriutbrudd egentlig kommer fra, er det lettere som kollega/medspiller å overse det slik at det ikke forsurer stemmninen f eks. Og det er mye vanskeligere å skuffe en venn en en kollega. Med det så mener jeg at man vil stå opp for hverandre og teamet og yte mer enn man ellers ville gjort. 

Og det virker jo som Raymond nesten har sansen for Nordli allerede, i alle fall at han har slike tiltak i programmet sitt.
Tror ikke Raymond misliker å trene jeg, men noen mennesker må dras i øra litt for å yte maks, ellers så gjør de kun det de MÅ for å få utbetalt lønna si. Dette gjelder for fotballspillere såvel som andre yrkesgrupper. 

Det merkelige er faktisk at de aller fleste mennesker liker å bli stilt harde krav til, og faktisk blomstrer i en sånn setting. For alle mennesker liker å prestere bra og få skryt for det, ingen liker å underprestere i forhold til sine evner. Men når man først har begynt på galeien med dårlig innsats så får man dårlig samvittighet, og får enda mindre lyst til å jobbe hardt. En nedadgående spiral kalles det, og er vanskelig å bryte for personen alene. 

Tror faktisk Raymond mfl vil blomstre igjen, akkurat som de gjorde da Grønhagen kom og "røsket opp i ting".


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340