Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 28 aug 09, 10:46

Opprinnelig postet av Carlsberg

Opptur og sølvmedalje fra i fjor er snudd til krise og sannsynlig nedrykk i år. FFK ligger med brukket rygg. Ledelse og spillere virker ikke lenger å være på samme lag. Spørsmålet er hvor det gikk galt?

Var det ved kontraktsbråket rundt Wehrman i fjor? Ansettelsen av TKK? Grønhagens sykdom?

HVORDAN KAN DET GÅ ANN Å ØDELEGGE EN KLUBB PÅ SÅ KORT TID?

En ting er i hvertfall sikkert. FFK vant ikke i lotto når vi neste år ikke har kontrakt med halve spillerstallen, og de samme spillerne nå uttaler at "jeg driter i tabellen". Selvfølgelig driter de i tabellen, de er jo ikke her til året likevel.

Det er nok ikke en spesiell hendelse som man kan peke ut som selve årsaken til at det hår galt nå. Og det har heller ikke skjedd på så kort tid. Det eneste som har endret seg raskt er de sportslige resultatene. Dette er ikke uvanlig i sport, og spesielt fotball. Det er en ukultur i administrasjonen (uten å gå inn på alt og uten å kjenne til alt) som utarter seg i form av rare valg og dårlige resultater. Jeg synes det gir et godt bilde av FFK å se den som en aktiv vulkan som erupterer en gang i blant.

Opprinnelig postet av Carlsberg

Et nedrykk vil forøvrig bety en tilnærmet total utskifting av spillerstallen. Kvisvik, Wehrman, Barsom, Gardar kommer til å gå (de går vel uansett). Borges og Raio kan ikke spille i norsk 1 div og det samme gjelder Wallace. Gashi kommer til å kreve å bli solgt og det samme gjelder kanskje Thomassen. Vanskelig å se hvordan klubben skal kunne reise seg etter noe sånt.  

Dette ville vært meget synd. For ledelsen har maktet å hente inn en del spennende spillere til klubben som jeg har lyst til å se mer av før de forsvinner en dag. Flere frispark fra Wallace, PIroija og en Borges som tar nye steg. Thomassen ville være et stoort tap også, men Gashi klarer vi oss fiint uten.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f