Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

espeng

Knøttespiller

Ble medlem: 10 nov 04
Innlegg: 47

Lagt til: 28 aug 09, 09:48

Jeg kjenner ikke klubben veldig godt på innsiden, så noen får bare arrestere meg hvis jeg antar noe feil her:

Da TKK ble ansatt var jeg personlig imponert over klubben. Man kan si mye om mannen, men at han er fotballfaglig sterk er det liten tvil om. Han har også et stort nettverk og han hadde en klar visjon om hvordan FFK skulle bygges opp. Han kom for å profesjonalisere FFK, gjøre dem til en fotballklubb. Jeg vil påstå at FFK desverre fortsatt er et idrettslag og dette håpet jeg ville endre seg når TKK kom inn.

At det ville bli skjæringer mellom ham og andre i den sportslige ledelsen burde noen forutsett. Og da kommer spørsmålet: Har ikke FFK en personalsjef? En som kunne håndtert denne (og andre) konflikter? Har ikke fotball-Norge noe å lære av andre bedrifter i landet som er langt mer endringsvillige?

Dette innlegget er ikke en hyllest av TKK men en kritikk til hvordan klubben driftes. Dersom man fortsetter denne dag-til-dag driften og alltid velger de beste kortsiktige løsningene så ender man opp med en haug av småkonger som alle beskytter sitt eget lille revir uten tanker på hva som er det beste for klubben som helhet. Tror dette gjelder mange klubber i Norge, FFK er langt fra den eneste.

---------------------------

I must confess, I was born at a very early age.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f