Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 27 aug 09, 16:09

Opprinnelig postet av Scout

Tanken din er god ecupeventyrsnart, men bortimot umulig å håndheve. I en ideell verden skulle jeg også ønske at ting ikke lekker ut fra veggene på stadion som potensielt kan spolere en god overgang til FFK. Det er der kilden til problemet ligger. Hadde de som behøver å holde tett gjordt det, hadde ikke det vært et problem. Å starte holdningskampanje om holde kjeft på et nettforum hvor de fleste er anonyme debattanter, blir i så måte relativt vanskelig. Mange har også en trang til å fortelle/dele det de har hørt for å kanskje høre om noen andre har hørt det samme. Det kan man også trygt gjøre på nettet i behagelig anonymitet.

Å be forumbrukere om å holde kjeft blir som Øystein Sunde synger i Sånn er'e bare: "Drit i årsaken, kurér symptomet"

Det er da noen voksne folk som skjønner konsekvenser når de får de fortalt. Så hvis lekkasjene kan bli litt færre så kan det jo hende vi lander en spiller til slutt;) Kan ikke la være å prøve selv om jeg er enig at det nok alltid vil være noen som ikke klarer.

Er jo ikke meningen at noen skal håndheve noe, sier bare man skal gå i seg selv den som ønsker og klarer, og starte der.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340