Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 27 aug 09, 12:00

Nei, jeg mener ikke inne på forumet her, men at vi alle ser oss i speilet og begynner med oss selv hvis vi ønsker forandring og en mer proff klubb.

Selv om jeg synes det er sinnsykt moro med rykter i silly seson så er det veldig viktig å skille på to ting. 

1. Informasjon om at en spiller, trener eller ressursperson som FFK faktisk er i forhandlinger med.

Kommer noen med slik informasjon til deg, eller du overhører de fortelle det til noen andre. Uansett hvem som       forteller deg det det så bør din respons være "hold kjeft skravlekjærring"  All slik informasjon er kun egnet til å       forverre forhandlingsposisjonen til FFK. For hvis de forteller det til deg, så er det stor sannsynlighet at de forteller det til andre og.
Det ender opp med at det blir en masse støy internt og eksternt med diskusjoner om spilkler/trener er den rette
etc. Bare for å, som oftest ende med at man uansett ikke blir enige med spilleren/treneren.
    
Og kommer informasjonen til fra motpartens leir så synes jeg faktisk man skal ta kontakt med ledelsen i FFK pr       mail og fortelle mortparten lekker info.

Egentlig burde jo ikke dette være ett problem, fordi som sitter med denne informasjonen i ledelsen og de andre       ansatte har signert en erklæring om tauset om forhold de for kjennskap til i forbindelse med jobben/vervet de         innehar i klubben. MEN vi vet jo alle at det er mye rart i ledelsen og klubben, og da burde vi alle gjøre det lille vi       kan for å stoppe lekkasjene til de evt. har kommet ut for dagen, eller forhandlingene er over. Blir nok ikke kvitt       det, men tror de som prøver å gjøre seg interessant med å slippe sensitiv informasjon tenker seg om en ekstra       gang om de blir bedt holde kjeft en eller flere ganger. 

 

2. Rykter/informasjon om spillere/trenere som glapp, og andre situasjoner som er "in-the-past" 

Slik informasjon er bra informasjon, da kan vi rundt klubben analysere om de som sitter i styre gjør en skikkelig       jobb og gi de på pukkelen hvis de driter seg ut. Det er helt fair og faktisk ganske viktig for at de skal utvikle           seg.

 

Det siste klubben trenger nå er mer unødvendig støy, nå må alle samle seg for å dra iland ny tippeliga-kontrakt. Det er i alle fall min mening. 

 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340