Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 27 aug 09, 11:04

Opprinnelig postet av sruben

Opprinnelig postet av orion

En kan spør seg hvorfor en trener vil ha all makt i klubben, jo for å skape sin egen suksess. Dette er ikke til klubbens beste. En kan se lang etter utviklig av egne spillere, mulighet for unge lokale spillere til å lykkes i klubben, for de kommer ikke til.

Kan du nevne noen store talenter som har blitt neglisjert av TN?? Når TN var trener i Start tok han tvert imot frem flere unge lovende spillere som Doffen osv. Men når en klubb er i en krise som FFK er nå er det ikke alltid lettest for de unge å være de som skal dra lasset og snu trenden. De unge vil nok bli tatt bedre vare på av TN enn de har vært gjort til nå.

Les din fotballhistoriebok en gang til, Doffen er ikke noe produkt av Nordlie, han var etablert ungutt i A-stallen før Norlie kom til klubben, på lik linje med Strømstad og Marius Johnsen

Opprinnelig postet av orion

Tom ber om innkjøp av spillere som passer inn i hans filosofi og takler treningsitensiteten

Ja? Noe annet ville vel vært galskap?

Et eksempel, Jon Midtun Lie, Sandefjord - Start - Lillestrøm, etter at Tom har forlatt klubbene, er gutten blitt benket og LSK tok han ikke med til LaManga engang etter at Tom hadde reist

Opprinnelig postet av orion

det ligger mange "fotballinvalider" etter hans tidligere vei.

Og du nevner i fleng? Den største skadesaken med Bjørn Helge Riise har jo Tom tvert imot blitt frifunnet for. Vil ikke akkurat si at han har blitt fotballinvalid heller.

Et eksempel, Morten Irgen, lovende landslagspiller, kronisk syk i dag med Nordlie-syken (lyske)

Opprinnelig postet av orion

Han har aldri forstått at en trener er en ansatt i klubben, som skal få det beste ut av det matriellet (spillere) som sportlig ledelse ansetter.

Så du mener at det er Henriksen som skal stå for våre spillerkjøp? Det er jo han som har overtatt sportsdirektør ansvaret sålenge vi ikke har, og ikke ser ut til å få noen i den rollen med det første.

Nå har vi desverre en situasjon i FFK, hvor det sportslige ansvar ligger hos ufaglærte, det må vi hare beklage. Det hadde vel vært bedre anvendelse av pengene å få på plass en dyktig sportslig ledelse, enn å svi av 5-6 mill på Nordlie-seansen ( lønn 3 mill (har 2 mill i dag i Adecco), 1/2 mill til KIL og 2 mill til Grønnhagen)

Opprinnelig postet av orion

Det eneste han passer til er landslagsjef, for mannen har god fotballforståelse, men kan ikke jobbe sammen andre over lang tid.

Kanskje har du rett her, men er det ikke bedre å overleve i Tippeligaen, bli sprø av Tom og sparke ham om 2 år enn å rykke ned til Adeccoligaen, ligge i økonomisk ruin og kanskje ikke rykke opp på mange, mange år. Det er ikke bare, bare å rykke rett opp igjen som noen her virker å tro, de aller fleste mislykkes med det!

Jeg har tenkt også meg den muligheten kontrra et år i Adecco, men et år i Adecco kunne kanskje rydde litt i klubben. Med publikums entusiasme og  edrulige sponsor, er FFK tilbake i 2011


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f