Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 27 aug 09, 00:23

En kan spør seg hvorfor en trener vil ha all makt i klubben, jo for å skape sin egen suksess. Dette er ikke til klubbens beste. En kan se lang etter utviklig av egne spillere, mulighet for unge lokale spillere til å lykkes i klubben, for de kommer ikke til. Tom ber om innkjøp av spillere som passer inn i hans filosofi og takler treningsitensiteten, det ligger mange "fotballinvalider" etter hans tidligere vei. Så plukker han ut en startelever før sesongstart og de spiller alle kampene, bortsett i fra karantener pga kort ol. I tillegg stiller han strenge krav til alt og alle i sin omgivelse, slik at adminstrasjonen flyr rundt som noen nikkedukker. Dette godtar som regel administrasjonen, så lenge det er sportslig suksess. Når det så butter imot, tar administrasjonen ansvar og så er Tom på leting etter ny jobb, med en solid sluttpakke.

Han har aldri forstått at en trener er en ansatt i klubben, som skal få det beste ut av det matriellet (spillere) som sportlig ledelse ansetter.

Det eneste han passer til er landslagsjef, for mannen har god fotballforståelse, men kan ikke jobbe sammen andre over lang tid.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340