Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 26 aug 09, 21:03
Endret: 26 aug 09, 21:04
Endret av: FFK pra sempre

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Synes kanskje det er litt i overkant arrogant å insinuere at Jocke og resten av det sportslige apparatet ikke har gjort jobben underveis i sesongen og før sesongen med å kartlegge evt spillere. Det vet vi ingen ting om. Og for det andre så var lommeboka tom når overgangsvinduet åpnet seg.

Investorene håpet jo at sølvguttene fra ifjor skulle våkne og spille sitt beste. Men etterhvert som de innså at de ikke ble bedre så la Høili penger på bordet, all ære til han for det, men underveis har jo sikkert flere gode spillere man hadde på blokka fått andre tilbud.

Men igjen da, Fredrikstad er ikke verdens navle, FFK er ikke akkurat førstepri som utstillingsvindu for store talenter. Hvor mange talenter har vi eksportert de siste 20 årene? Ett og det er Tarik, og han går det jo som kjent ikke så bra for enda, han er benkesliter i Herenveen.  Spillere som er veldig gode unge talenter søker nok klubber med bedre track record, og eldre etablerte spillere ønsker ikke å bosette seg i småbyen Fredrikstad, hvis de har ett annet alternativ. Da gjenstår det sjanse-kjøp fra Afrika og andre fatitige land. Noen ganger blir det gull, langt de fleste er bomkjøp.

Men kanskje dere som har så utrolig god peiling burde begynne å sende tips til sportsapparatet. Tror seriøst de ville lest og tatt imot gode tips med åpne armer. FFK har hverken ressurser eller tid til å reise rundt på all verdens arenear og se talenter med egne øyne, og heller ikke råd til å ansette flere i det sportslige apparatet til å gjøre det. De fleste klubber må faktisk kutte kostnader fremover.

Det er ingen ting som tyder på at de har jobbet kontinuerlig med dette, rett nok pga økonomi og fordi både Jocke og Aune har vært opptatt av trenerjobben. Jeg fordeler med dette ingen skyld, bare konstanterer at det er en vanskelig oppgave å plutselig hive seg rundt.

Når det gjelder oppgavene med talentspeiding er det forstålig at klubben ikke har hatt råd til en egen ansatt.
Nettopp derfor var det fornuftig når Henriksen sa at de skulle benytte TKK sine tjenester på området. Men har de gjort det? Nei! Og det har meg bekjent heller ikke benyttet slike tjenester fra andre. Men mulig du kan opplyse meg?

Argumentet om at Fredrikstad nå plutselig er en så vanskelig by å rekruttere til, har først og fremst med det sportslige å gjøre. Det var jo ingen problemer før fjorårssesongen. Derfor tror jeg det blir lettere den dag vi har en profesjonell ledelse av klubben og sportslige resultater deretter.

 

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340