Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 25 aug 09, 22:54

Fra vgd: Post: "FFK1903_: I følge enkelte på FFK-forumet så er det allerede murring blant spillere. Han velger ut sine favoritter, og driter regelrett i resten. Ettersom du følger med i KIL, så vil det være interessant om han slipper til mange unge spillere, eller om det er kortsiktig suksess som gjelder, og ikke talentutvikling i et lengre perspektiv som prioriterers".

Kunne vært spennede å få høre mer hvor disse "enkelte på FFK-forumet" får sin info fra, tydelig at de vet mer enn folk som daglig vandrer rundt i KIL-miljøet.

Jeg har heller ikke noe problem med at det faktisk murrer litt i en spillegruppe. Det skal for faen være mannfolk med hår på brystet som kjemper om å komme seg med på laget. Er du en sytunge som ikke fikser klare meldinger vil nok livet under Nordlie bli hardt.

Når det gjelder unge spillere så har vi fint få av disse i klubben. Det har seg slik at også unge spillere skal ha betalt, og vi har ikke økonomi til å ha troppen fyllt opp med gutter som kan bli gode om noen år. Ellers så driver vi faktisk med toppfotball i adeccoligaen også (per definisjon), så jeg forventer ikke annet enn at TN setter på de 11 spillerene han til enhver tid mener er best. Er det mange klubber i toppen av Adecco og i TL som benker spillere de mener er bedre enn andre i troppen som de da faktisk starter med??? Neppe!

Men samme faen.... får nesten ta en utskrift fra denne tråden og fra forumet til FFK-supporterene, og sende dette over til TN. Forhåpentlig bør det holde som grunnlag for å få mannen til å bli på Vinger..... så spiller vi TL neste år, og dere Adecco ;-)

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f