Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 25 aug 09, 17:29

Opprinnelig postet av Acromion
Spørsmålet er jo heller ikke Tom Nordlie eller rykke ned. Plassen kan fint berges, den. De fleste er vel enige i at noe må gjøres.

Helt enig! Det er kun 6 poeng opp til 8 plass. Det som trengs i spillergruppa er sikkerhet i fremtiden, i form av oppklaring av kontrakter, hvem er treneren min, har jeg tillit i klubben, vil jeg bli satset på?
Alle disse spørsmålene, samt noe som ble snakket om på TV2 sporten, at man ikke regna med å være så dårlig denne sesongen har innvirket på spillergruppa negativt.

Og Henriksen med fler må ta sitt store ansvar her! Jeg har fortsatt trua på TL spill selv med Aune jeg, men ting må komme for en dag! At han ikke passer som hovedtrener tror jeg faktisk han vet selv, men han har tatt på seg den rollen i ubestemt tid, og gjør det beste han kan! Synd det bare ikke er godt nok nå!
Jeg vil heller ikke se Nordli i en lenger periode enn ut sesongen, og jeg kan like gjerne se en annen!

Og alt dette medgangssupporter preiket? Fryktelig spesiel bruk av ord syns nå jeg! Da flesteparten av argumentene er veloverveide, og tydeligvis med første eller andrehåndskunnskap.
En "can´t we just get along" stemning har ingenting på et forum å gjøre, spesielt ikke et fotballforum. Det VIL komme opp sterke meninger, med enda sterkere svar. Sånn er det bare.....

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340