Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 09, 12:54
Endret: 25 aug 09, 13:07
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av JonFT

Helt enig med Dracula her. Blir nesten flau av å være fra byen når jeg ser alle som spyr rundt seg med eder og galle på dette forumet. Alt er feil uansett hva klubben gjør. Helt enig i at klubben og ledelsen helt klart kan kritiseres for noe av det som skjer for tiden, men enkelte er så negative og jævlige at jeg blir helt satt ut. Det er folk her inne som bør se seg selv i speilet flere enn en gang, det er det ingen tvil om!

Ingen tvil om at FFK er medgangssuporternes mekka!

La det være klart med en gang. Dette er et diskusjonsforum. Er man negativ her inne er ikke det ensbetydende med at man er medgangssupporter. Jeg har vært kritisk her inne i dag, men satt seneste på fredag og var ikke en av de 8 000 som gikk før kampen var ferdig, men satt på plassen min til fløyta var gått.

Er det forresten noe som har blitt skrevet her inne som ikke er sant? Er det eder og galle å være skeptisk til en trener som ikke står for noe som ledelsen i hele år har prøvd å strebe etter? Det har blitt snakket om langsiktighet, fremtidsplan og satsning på unge talenter. Så henter de inn den mest midlertidige løsningen på sportslige kriser i norsk fotballs historie.

Jeg har skrevet mye positivt om klubben når det har vært riktig, og jeg skriver mye negativt om klubben når det har vært riktig. Er jeg da dermed automatisk en medgangssupporter? Skal en supporter være positiv til klubben, alltid, uansett?

Jeg er sikker på at de fleste som skriver "eder og galle" her inne er på stadion og gir alt for laget der. Våpnene blir lagt igjen utenfor stadion og tas med hjem igjen og inn på dette forumet.

Det var en som mente jeg ikke hadde hjerte for klubben. Jeg vil heller si at det å vise engasjement og faktisk kritisere klubben viser at det er det jeg nettopp har, mens folk som utelukkende er positive til alt egentlig ikke er spesielt interessert av seg. Jeg bryr meg for mye om klubben til at jeg taus skal se den gå på en ny trist tilværelse som en parantes i norsk fotball.

Det blir for ille når bergensere og viffere kan se på sitt lag og tenke: Ja ja, mye rot i klubben vår, men vi er heldigvis ikke supporter til FFK. Der er det baluba der!

Helt til slutt: Jeg legger ikke skjul på at innleggene mine her inne er blendet av at jeg har litt mer innsikt i klubben enn en god del her inne (vil jeg tro). Det er mange spøkelser som ikke har kommet for dagens lys, men med lokalaviser som er livredd for å komme på unote med klubben, så vil disse spøkelsene aldri få sett dagens lys, og de aller fleste vil aldri få vite hvordan situasjonen egentlig er i klubben. Lenge leve uvitenhetens naive lille verden (ikke rettet mot deg personlig, og ikke ment for å være overlegen), jeg blir mer og mer skremt jo mer jeg får innblikk i hvordan klubben i våre alles hjerter drives om dagen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f