Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 aug 09, 12:31

Opprinnelig postet av nilz1

Hvordan kan delvis voksne oppegående menn komme med så mye sprøyt som det jeg leser i denne tråden? Å hente inn nye spillere er ikke løsningen for FFK. Til det er tiden for knapp, altså for få kamper til at det skal kunne gi frukter i form av fortsatt tippeliga spill neste sesong.

Alle dere som er glad i Fredrikstad, ønsker vel ikke å se Adecco fotball på stadion de neste sesongene? Det vil bli realiteten dersom det ikke gjøres noe drastisk umiddelbart. Det eneste som kan ha øyeblikkelig virkning på spillergruppa er å hente inn en trener med klar visjon og klare uttalte krav til spillergruppa. Derfor er Nordli rett mann til denne jobben. Skulle bare ønske han hadde kommet i sommer...

Spillerstallen er ikke nevneverdig endret fra i fjor, da ble det sølv. Skader vil alltid komme, men Grønhagen var på vei bort allerede i vinter. Som Holters skrev når den siste sykemeldingen kom, så kommer han ikke tilbake. Det ønsker jeg heller ikke, og det er flere som er av samme oppfatning.

Vi må også være klar over at de fleste spillere som blir forespurt om FFK ikke ønsker å komme hit. Det er også et tankekors, derfor må det ryddes i gangene og det så fort det er mulig skapes en samlet entusiasme rundt og i klubben som har vært fraværende siden jubeldagene med Eggen. Men, alt var ikke rosenrødt den gangen heller.

Håper Nordli er på plass i løpet av dagen og at han gjenskaper trua i spillergruppa om at dette skal gå bra. Da slår vi Tromsø på søndag og snur den negative trenden med å følge opp med seier mot Vålerenga på hjemmebane.

Så en liten fornote: Den kvelden vår kjære Dagfinn ble skadet i Kristiansand spilte Start om gullmedaljer i Tippeligaen. Kun et FFK som kjempet om fornyet kontrakt sto mellom laget fra sørlandsbyen og en lenge etterlengtet Tippeligaseier. Noen som husker hvem som var trener i Start da? Rart at ingen nevner det.....  Men det er jo ikke dritt om mannen så da glemmer man vel det - ikke sant!

Ønsker FFK, alle med hjerte for klubben og Tom Nordli lykke til i innspurten av Tippeligaen

 

Meget godt innlegg. Når det kommer til talentsatsing hudflettes Tom Nordlie? Hva FAEN skal vi si om Aune som til stadighet holder unge lovende Elvestad ute av laget til fordel for en feit og umotivert Kasey?? Hva med Adiyiah? Everton, Tegang og Gardar har samtlige vært elendige iår...Hva med Lala? Tør vi ikke bruke tenåringer i fkk? Og nei, stemmer det, Barsom har jo herjet på vingen i år...

Under Grønis var det også krise...Tom Nordlige dyrket start talenter i adeccon og i det påfølgende året i TL hvor man fortjente gullet. Spillere som doffen og strømstad stod frem under Nordlie.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f