Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 25 aug 09, 12:23

Opprinnelig postet av shaggy

At ledelsen er udugelig er vel hevet over enhver tvil, men er litt delt i forhold til dette.

Positivt på kort sikt tror jeg. Inn med sårt tiltrengt disiplin og struktur behøves nok, og det er nok begrenset med alternativer å velge mellom. Hadde det ikke skjedd noe på trenersiden, hadde et nedrykk vært veldig aktuelt.

Derimot å binde seg til denne mannen i to seonger til gremmes jeg over. Tror FFK fort kan bli et bunnlag igjen når "nordliesjela" fester seg i veggene, og dette er nok ikke en billig mann å kvitte seg med.

Enig, dette er en utelukkende positiv nyhet, med Aune bak rattet stinker det Adecco spill. Og Tom Nordlie har gode resultater å vise til over 2år,ikke 1år. Så ideell kontrakt ville vært ut sesongen og 1 år til. Men det er helt riktig av klubben å prøve å avslutte arbeidsforholdet til Grønis, en fotballklubb med hovedtrenern sykemeldt hele sesongen???

Det jeg har savna aller mest er en som kan ta tak, og riste litt i dagens tropp. Aune minner meg for mye om KTE, hvor det etter tap var "viktigere å trøste gutta nå enn å kjefte på dem"...

Det er absolutt ikke gitt at vi overlever med Tom, men oddsen øker betraktelig. Har plenty med erfaring fra lignende situasjoner. Sålenge Høili betaler for gilde sier jeg et rungende JA TAKK!!Laughing

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f