Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 09, 11:17

Opprinnelig postet av Råden
At Nordlie har reddet klubber fra degradering før er udiskutabelt.. Det snakkes her om at "Nei - nå blir det 4-3-3" osv osv.. Fungerer dagens 4-4-2 veldig bra?

Unngå degradering bør være eneste fokuset nå, så får vi svelge noen kameler mtp jr.satsing, langsiktighet osv..

Har vi spillere til å spille 4-3-3? Vi har spillere som kan spille godt i en 4-4-2, det beviste laget i fjor, selv om prestasjonene har falt en del på grunn av en rekke ting. Jeg frykter at Nordlie henter inn gamle travere som passer hans spillestil nå.

Jeg er slett ikke enig i at degradering bør være eneste fokuset nå, i hvert fall ikke med de hårete kamelene vi må svelge. Klubben har hentet inn mange bra juniorspillere nå. Klubben burde fulgt opp dette med å ansette en trener som er kjent for å bruke og utvikle disse videre med årene. Det sier seg selv at en trener som bytter klubb mer enn annenhvert år ikke er interessert i å utvikle spillere som kan komme til nytte for klubben om fem år. Det er ikke noe som ganger hans CV og resultater.

Ved å ansette Tom Nordlie, redder vi kanskje plassen, men vi kan fort miste den om et par år i steden for. Med Eggen ut året ville vi også kanskje reddet plassen, men samtidig kunne ledelsen for en gang skyld gjort skikkelig arbeid og ansatt en trener på lang sikt som hadde fått tid til å bygge opp et lag for fremtiden. Vi må kanskje starte på nytt igjen om et par år, hvorfor ikke ta den tunge jobben nå?

Skal Tippeliga-plassen reddes for enhver pris? Tom Nordlie tetter mest sannsynlig det som er av hull i en synkende skute, men vekten bidrar også til at skipet fortsetter å ta inn vann. Når han fjernes ville alle hullene åpnes seg på nytt. Hva med en trener som holder oss flytende men samtidig tetter ett og ett hull for godt? Kanskje vi da om noen år kan sette seil for fullt?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f