Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 25 aug 09, 09:30

Opprinnelig postet av Gardarson

Har lyst til å spørre om Everton har feia over dama di eller noe liknende Ymer, men skal ikke gjøre det...Surprised
Men at du har seriøse problemer hva Everton angår, det er bombesikkert! Noe plager deg tydeligvis utenom spillet hans.

Har ikke noe imot Everton jeg. Det jeg har noe imot er å betale det han koster, fordi jeg mener han ikke er verdt pengene. Særlig for en klubb som ikke har penger.
(Jeg kjøper ikke en "Lotto-kupong" til 5 millioner om jeg ikke er rimelig sikker på å vinne. Særlig ikke når "kupongen" har vært med i "trekningen" i ett år uten å gi annet enn små pisse gevinster Laughing Det gjør du? Å nei, det var FFK som skulle gjøre det ja... Forstår du bildet?)
Ut fra det argumenterer jeg for hvorfor jeg syns han ikke er verdt pengene. Jeg kunne selvfølgelig gjort det lettvint. Jeg kunne skrevet at jeg ikke syns FFK skal kjøpe Everton, og latt være å skrive hvorfor jeg mener det. Det er bare ikke min stil. Alle dere i menigheten til Everton tåler jo ikke argumenter som går imot og kommer med den ene tullete tingen etter den andre når jeg skriver noe. Kan dere ikke innse at det faktisk er mange som mener at Everton ikke bør kjøpes? At jeg er en av de få som gidder å skrive det betyr ikke at jeg er alene.

Hvem har greie på fotball? Du er sikkert en av dem, selv om jeg ikke har hørt så mange med god greie på fotball som føler behov for å fortelle det til andre. De jeg snakker om er ikke "tribunetrenere" og selvoppnevnte eksperter, men folk som faktisk gjennom sitt arbeid innen fotballen har bevist at de virkelig har greie på fotball. Å se mange kamper er ikke noen garanti for at man har greie på fotball. Jeg har helt sikkert sett fler fotballkamper enn deg p.g.a. min alder og på et mye mer internasjonalt nivå p.g.a. at jeg har bodd ca 25 år av livet mitt i utlandet, men jeg kunne ikke komme på å fortelle her på forumet at jeg har så veldig god greie på fotball av den grunn. Men meninger om spillere som blir diskutert her på forumet har jeg lov å ha. Selv om dere i menigheten til spilleren ikke klarer helt å svelge det.

Den andre dritten du kommer med? Ja hva skal jeg si til sånt? Skjerpings..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f