Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 25 aug 09, 09:03
Endret: 25 aug 09, 09:06
Endret av: FFK1903

Snakk om å drite i buksa for å ha noe mykt å sitte på, men som blir noe hardt og ukomfortabelt etter en stund da det størkner.

Vi kan vel i samme slengen ønske Jon Midtun Lie og Sterinar Pedersen velkommen til klubben allerede.

Det er faen ikke sikkert Nordlie redder klubben en gang, han kan ikke lykkes hver bidige gang han heller. Brått så har vi den dyreste treneren i Adeccoligaen til neste år.

Jeg ville mye heller hatt Eggen ut sesongen. Da hadde vi fortsatt med 4-4-2 og klubben kunne funnet en avtager til Grönhagen i løpet av høsten/vinteren/våren. I steden henter de en rådyr løsning som har fått sparken og skapt trøbbel i flere klubber.

Hvis dette var klubbens Plan A eller B, så kan de ryke og reise samtlige av dem. Det er faktisk skandaløst av klubben. De VET at dette blir trøbbel i lengden, men går likevel for løsningen for å redde sitt eget skinn denne sesongen. Det er tydelig at personlig interesser strekker seg langt over klubbens interesser, og da har de faktisk ikke en dritt å gjøre i klubben.

Det er så mye intern rot og uro i klubben nå, og så sender de Nordlie inn i dette? Hvis det er opprør og baluba i en koloni med mus, så sender vel for fanden ingen katten inn for å rette opp situasjonen.

Det eneste positive med dette er at Nordlie kanskje blir så vanskelig å takle, at flere av de udugelige folkene i ledelsen slutter på grunn av han. Men, hvem blir da erstattere? Ingen ved sine fulle fem går vel frivillige inn og samarbeider med Nordlie.

De har hentet inn juniorspillere for fremtiden og det blir hentet inn spillere som laget skal bygges rundt. En veldig god og langsiktig løsning. Så ødelegger de dette totalt ved å hente inn den mest kortsiktige løsningen av dem alle? Hvis vi ikke hadde hatt tidenes mest pinglete lokalavis her i landet, så hadde vi kanskje fått svar på noen av de kritiske spørsmålene. I steden for er avisen livredd for å havne i klammeri med klubben og journalistene prøver mer å være kompis med spillere og ledelse enn å være kritiske journalister om noe skjer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340