Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 25 aug 09, 00:55

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Om 10 uker står det i f-b.no hilsen Henriksen. Hadde A.Scheies ønskeliste havnet på min pult så hadde nok utfallet blitt helt annerledes en det vi har sett til nå. Forklaringa etter nedrykk:(

Pressemelding: Henriksen forstår ikke...

 

Skjønner at det er frustrasjon, men ærlig talt Holters, nå opplever jeg at du bruker din posisjon i dette forumet til en personlig kamp mot Henriksen.
Skjønner at du ikke liker fyren (kjenner ham ikke, har aldri møtt så jeg har ingen grunn til å forsvare ham heller), MEN nå opplever jeg at du og noen andre SKAPER negativitet og er ikke med på å støtte klubben (får du ikke så mye inside informasjon som tidligere - er det derfor du er sur?)

Ser utmerket godt at Henriksen ikke er en som bør uttale seg til pressen, men det er noen på dette forumet som gjør ham til en større nisse enn det han egentlig er. (Kan heller ikke huske at Henriksen søkte jobb som mediasjef i FFK)

Sportsdirektør eller hva det nå hetrer. Var ikke TKK det - og oppgaven ble lagt på Henriksen når TKK forsvant - tror ikke det var den jobben som fristet Henriksen i FFK

Kanskje Holters & co skal skyte løs på Henriksen og så kan noen godt betalte spillere vralte rundt på banen og tenke som så: det er Henriksen sin skyld at vi rykker ned - det sier Holters & co.

Det er ekstremt dårlig tidspunkt å skyte på andre for heve sitt eget selvbilde og dekke over sin egen inkompetanse (gjelder ikke Holters).
Vær gjerne kritiske - men konstruktive. Har en ikke noe konstruktiv å komme med så hold kjeft.

Er klar over at jeg bruker denne artikkelen til å få ut litt frustrasjon over et forum som begynner å bli dårlig og hvor negativitet og inkompetanse råder.

Kanskje dialog fungerer bedre enn skittkasting i lengten - verdt å prøve?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f