Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 25 aug 09, 00:31
Endret: 25 aug 09, 00:49
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Om 10 uker står det i f-b.no hilsen Henriksen. Hadde A.Scheies ønskeliste havnet på min pult så hadde nok utfallet blitt helt annerledes en det vi har sett til nå. Forklaringa etter nedrykk:(

Pressemelding: Henriksens realitet...

Runar Henriksen forstår ikke kritikken mot det norske sommerværet. Selv har han hatt en strålende sommer i Spania og Hellas. Han stiller seg derfor helt helt uforstående til folks gnåling over dårlig vær. Ikke forstår han har folk klager over mye arbeid heller. Henriksen tar selv ferie når det er mest å gjøre.

Videre benekter Henriksen at det har kommet noe som helst kritikk mot ham som leder. Henriksen har i hvert fall ikke hørt eller lest noe om dette selv. Allerede første dag på jobben bestemte Henriksen seg for å si opp alle lokalaviser. I Gjensidige hadde Henriksen gratis bredbånd hjemme, og han er forundret over at dette ikke lenger virker.

Runar jobber ofte i hagen, og ingen av naboene har noen gang nevnt noe negativt om den jobben han har gjort i FFK. Dette til tross for at han er ute og raker plenen hver tredje søndag kl. 06.30. De andre søndagene er det de innleide polakkene som raker plenen. De har heller ikke hørt noe negativt.

Når det gjelder de ondsinnede ryktene om at det ble feiret med kake den dagen han sa opp i Gjensidige, så avfeier Henriksen dette som ren løgn. Henriksen kan nemlig ikke erindre at han var med på noe kakelag den tiden han var i Fredrikstad.

Videre så ser Runar Henriksen frem til et godt samarbeid med Tor Kristian Karlsen. Runar har ikke blitt kontaktet av TKK siden han valgte å frivillig forlate FFK. Henriksen er sikker på at TKK vil ta kontakt da Runar Henriksen i media sterkt har gitt signal om at han ikke bærer nag til TKKs illojale avgang. Klubben skulle tross alt benytte seg av TKKs tjenester i fremtiden, til tross for at dette ikke var diskutert.

En annen ting som ikke var diskutert var Grønhagens avgang. Det har aldri vært et tema. Verken før, nå eller i fremtiden. Grønhagen har kommet for å bli. I hvert fall har de hvite løgnene til Henriksen det. Og sportsplanen da... Sportsplanen Henriksen selv utviklet og nå styrer etter. Eller, la oss omformulere: Sportsplanen Henriksen nå tar æren for. Sånn var det.

Henriksen har heller ikke hørt noe om de økonomiske problemene til FFK. I budsjettet går nemlig alt opp i opp. Inntektene som manglet pyntet man til ved å oppføre posten "spillersalg". 20 millioner fra eller til har ingenting å si. Hvorfor bry seg med små detaljer? Så lenge Henriksen har krav på 2.550.000,- i etterlønn vil livet være en dans på roser.

Apropo roser. Nei, musikk. Viktigheten av å love bort at korpset skal spille før kampstart kan ikke undervurderes. At klubben taper penger på at de ikke får noen storskjermsending ofres ingen tanke. De tapte inntektene legger man bare inn i potten "spillersalg". Og speaker... Henriksen vil ha sin favorittspeaker. Sånt er viktig.

Penger fra onkel Terje? Nei, det har vi ikke sett... Eller jo, stemmer, DE pengene - pengene til en klassespiller har vi fått. Dessverre har det seg nå slik at FFK er en møkkaklubb i nedrykksstrid som ingen vil komme til. Henriksen er tross alt ingen spåmann, nei, magimann, og markedsføring kan han ingenting om.

Nå vil Runar Henriksen friskmelde FFK og den økonomiske situasjonen i klubben. Han leste nemlig noe om at FFK hadde vunnet i lotto. Hver dag går Runar Henriksen i postkassa for å se om konvolutten fra Norsk Tipping har ankommet. Den dagen den kommer er alt mye bedre. Inntil denne dukker opp fortsetter vi som før... Nå har tross alt Henriksen fått håndhilst på noen under turen til Polen. Apropo tur, Henriksen reiser for klubbens regning, gjerne med billettene klubben får av NFF. At det er pålagt å sende med sikkerhetssjefen på bortekamper får så være. Det er viktigere at Henriksen møter opp.

Avslutningsvis vil Henriksen bare påpeke at han ikke kan forstår hvorfor det skal svirre rykter om hans avgang. Han lever tross alt ikke i samme virkelighet som oss andre.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f