Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 24 aug 09, 22:26

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

 

Nei, du har ikke skrevet det, men du skriver jo at han har reist ut av Brasil fordi han ikke var god nok for Brasil.

Men kan jo heller bruke Gustavino og Alanzino som eksempler. De er da i såfall for dårlig for deg og da? I alle fall hvis vi skal følge din logikk.

Det å skrive Kaka var å sette ting på spissen, hvis du skjønner hva "vi dumme" skriver. Du skjønner hva tegnet " ;) " betyr eller? 

Sa ikke at du var dum, men at den setningen jeg siterte fra ditt innlegg var dum. Ser du ikke selv at du slenger ut en påstand som er hentet helt ut av fantasiland? Blinkende smiley eller ikke..

Jeg skrev at han er her fordi han ikke er god nok i Brasil. Her betyr: her i FFK i Fredrikstad. Hadde han vært god nok i Brasil så hadde han muligens også reist utenlands, men ikke til fotballens bakgård...

Når det gjelder Gustavino og Alanzinho: De var ikke gode nok der de kom fra, men til forskjell fra Everton så utviklet de seg til å bli gode her. Ihverfall Alanzinho er et godt eksempel på det. Kvaliteten til gustavino er jeg fortsatt litt usikker på. Kan ikke bedømme en mann jeg ikke har sett spille noe særlig..

Norge er fotballens bakgård, og vi får ikke spillere på 22-23 år fra øverste hylle. Skal vi få ei potensiell stjerne så blir det unge uprøvde gutter fra land som ligger omtrent på vårt nivå fotballmessig men økonomisk mye lavere. Såkalte talenter som ikke har slått til når de er i 23årsalderen er veiet og funnet for lette av "alle klubber" som betyr noe. Du er da ikke så naiv å tror at Everton reiste til FFK på grunn av fotballkvaliteten i klubben eller kvaliteten på Tippeligaen?

Og så var det dette " ;)" tegnet. Ja jeg vet hva det betyr. Det finns faktisk en grafisk "smiley" her på sidene som kan brukes for det tegnet Wink.

Nå gidder jeg ikke mer Everton. Jeg har fått min karakteristikk av ham bekreftet av folk som virkelig har peiling og som ikke vil anbefale FFK å bruke 5 millioner på å kjøpe ham. Han har bare ikke "det". Desverre...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f