Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 22 aug 09, 03:10

Først og fremst vil jeg si at jeg rett og slett forstod alle som gikk før kampslutt i kveld! Av prinsipp går jeg aldri før dommeren blåser, men i dag må jeg innrømme at jeg var fristet.

 

Nå må noe gjøres! De resultatene vi nå ser på banen, mener jeg alt bråket i ledelsen må ta mye av skylden for. Runar Henriksen, en person helt uten hjerte for fotball og med eneste formål å profilere seg selv, må nå ta sleiva i en annen hånd og heller angripe sakene slik Morgan gjorde. Det vi trenger nå, er drastiske tiltak. Morgan hadde hele tiden en god dialog med Høili og spillerinvest, og dette resulterte i kjøp som Wehrman og Gashi som den gang reddet oss fra nedrykk. Der Henriksen benytter sine minutter i media til å sende såkalte "bredsider" til både supportere og lottomillionærer, så tok Morgan seg tid til å rose Terje og spillerinvest. Det som skal tas internt, ble tatt internt. Sånn som det er nå, virker alt amatørmessig.

Her må noe gjøres, og vi kan ikke bare sitter her å håpe at ting ordner seg av seg selv. 

  • Sorry Aune, statistikken viser at trenerskifte hjelper i kampen mot nedrykk. MEN, har vi noen alternativer? Kan vi ansette noen da vi har Grønnis på sykemelding? Jeg vil tro svaret er nei.
  • Vi trenger åpenbart forsterkninger! Tydeligst er savnet i forsvaret, men mange roper på en ny spiss. Det er jeg helt enig at vi trenger. Men vi skaper jo ingen sjanser som en evt spiss kan sette. (les: spes dagens kamp) Henriksen! Opprett en positiv dialog med Høili og gutta, og oppretthold denne!
  • Hva skal til for å motivere spillerne til å gi maks innsats? Skal egentlig dette være nødvendig? Det er jo tross alt jobben deres. Virker som alle burde vært på prestasjonsbasert kontrakt. Er jo knapt god nok innsats på treningsfeltet. Jr.gutter som hospiterer på A-laget forteller om slett innsats blant enkelte (les: bla. Trulsen) og treninger med lavere tempo en Juliussens jr.treninger. 

  • Ved slutten av sesongen bør det foretas en oppryddning i ledelsen. Kanskje TKK er interessert? Satse på at Ørgryte rykker ned, og vi henter Hareide. Tror jeg ville vært en god trener for flere år framover.

Men først må vi redde plassen. Og vi skal hvertfall ta vår del av oppgaven, ved å stille opp på match! 

God høst alle sammen og lykke til. 

PS! Beklager at det ble litt mye negativt, men frustrasjonen måtte ut et sted! Bedre her enn på tribunen.

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f