Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 22 aug 09, 01:38

Skal for en gangs skyld prøve å være kort ifht det jeg har på hjertet.

- Prestasjonene idag var ikke gode, men motstanderen tatt i betraktning, har jeg sett FFK langt dårligere enn idag.

- Spiller for spiller er jeg enig med Holters i det meste, men med to unntak: Gashi og Ramberg. Synes ikke Gashi er så på gang so Holters mener, mens Ramberg faktisk er innvolvert i det lille FFK skaper offensivt. Mener han også har få feilpasninger idag.

- Hvor er de rutinerte som skal ta ansvar i en situasjon som denne og virkelig spille med hjertet utenpå drakta?!?! Jeg tenker på spillere som Ophaug, Raio, Kasey, Gashi, Ramberg, Kvisvik og Barsom. Om man tar forutsetninger og det faktum at han har vært skadet over lengre tid, er det bare Ramberg som er i nærheten i mine øyne. Joda, Raio har også god innsats, men mer at også han er godt under pari om dagen.

- Hva skjer med Fredrikstadfolk??!! Går av prinsipp aldri før kampen er over, men idag vurderte jeg det seriøst. Ikke pga spill/resultat, men pga gnålet til alle disse såkalte supporterne som sitter rundt omkring. Dette pågikk helt fra kampstart. Kanskje på tide å stikke fingeren i jorda å innse at sesongen i fjort var vi i flyten og presterte unaturlig høyt ifht forutsetninger. I år er det motstatt i tillegg til at vi hverken har flyt med skader, stang-inn eller dommeravgjørelser. Vi er ikke bedre, innse det!

- Har full forståelse for at det stilles spørsmålstegn ved treneren, men når et av de største argumentene er totalt mangel på samspill, mener jeg TFA blir stilt til retten for Grönhagens synder med treningsopplegget i vinter (les: Alt for lite med ball og for lite konkret når ball først ble brukt!) Og hva har egentlig Grönhagen vist tidligere som tilsier at han kommer til å gjøre det bra 3.året i en klubb?

- Hvorfor får Martin Elvestad skryt hver gang han spiller, men kommer knapt innpå i de neste kampene? På stillingen 1-4 blir Gardar - en spiller som er ferdig i klubben - byttet inn fremfor spillere som Lala og Elvestad. (Kan dog kjøpe argumentet om at man ikke helt hadde gitt opp og at eneste spilleren med hatrick-potensiale er Gardar.)

- Til dere som sier at Everton er så utrolig viktig for det FFK har av angrepsspill i år vil jeg si følgende: Slik angrepsspillet har vært i år, vil jeg sette spørsmålstegn ved alle som har ansvar for angrepsspillet. Mulig han er for god for de andre, men kan det være slik at hans måte å spille fotball på ikke egner seg i et europeisk lag? Gjør han det vanskeligere for de andre? Han har særdeles gode individuelle ferdigheter, men når det gjelder de relasjonelle, lagtaktiske og det å velge hvor/når han bruker ferdighetene sine, så er han direkte svak. Og han scorer fortsatt "aldri". Det får meg til å tenke på hva Knut Torbjørn Eggen sa om Jerry Månsson (en av de raskeste spillerne som har spilt i TL) da han var i Moss: "Det jælp itj å vær rask om du itj start!"

- Tor Kristian Karlsen endte ut dørene fordi det ble krasj da han ville sette igang det han var ansatt til å gjøre. Resultatet av den prossessen ble at Henriksen (en mann som kun - og intet annet - burde hatt ansvar for økonomi) fikk utvidet ansvar samtidig som Grönhagen fikk det øverste sportslige ansvaret. Det er kanskje mange som burde forsvunnet ut dørene - både spillere og ledere - men jo mer tid som går og jo mer jeg får vite, desto mer sikker blir jeg på at den eneste som virkelig burde blitt i klubben var den som forsvant. Er vel mye annet det burde ryddes opp i, eller....?

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f