Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vitagen

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 22 aug 09, 00:59

Opprinnelig postet av Gjerningsmannen

Ja, og han er skadefri, spilt en haug av kamper den siste tiden og bare den sinnsyke kællen som stenger igjen høyresia? Da håper jeg du ender opp i trener- teamet. Sånn at du kan røska opp litt. Fortelle folk et sannhetens ord. "Han Pål spiller back på fredag. La gå at han sliter med en skade, Han er best".

Jeg skulle nok ledet laget bedre enn hva tiltaksløse Aune og svensken får til.

Jeg trodde ikke Pål var skadet, han så nemlig frisk og rask ut under oppvarmingen og i pausen. Pål er full av rutine; at han ikke har spilt a-lagsfotball på lenge hadde ikke spilt noen stor rolle - han ville uansett ha spilt langt bedre enn det Wass gjorde.

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Vitagen

Skandale å ikke kjøre Pål på høyreback.

Jeg elsker Czwartek og synes han er en finfin fyr, og skulle gjerne hatt ham i klubben i all evighet, men vi må bare innse at han ikke holder nivå lenger... I tillegg så er det vel ingen skandale at trenerne ikke benytter en skadet spiller? For Czwartek er faktisk det...

Er uenig i at han ikke holder nivå lenger. I fjor var Pål bedre enn han som beklageligvis ble benyttet som landslagsback - nemlig Høiland. Vil ikke tro at Pål har falt ned fra landslagsnivå siden da.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f