Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 aug 09, 23:19
Endret: 21 aug 09, 23:34
Endret av: Holters

Et par observasjon også:

  • Den dårligste kampen jeg har sett av Amin Askar? Gutten utrettet ingenting i dag. Fyren må lære seg å slå innleggene bak forsvarfireren med utoverskru - ikke ei lumpe over hele forsvaret, rett i førsteforsvarer, eller lavt mot første foran forsvaret. Altfor lett å lese av kroppspråket hans at han skal slå innlegg. Et mellomsteg tas, og brått er forsvarer oppe i ham. Må jobbe med uforutsigbarheten!
  • Ophaug, også den dårligst kampen jeg har sett av ham i FFK? Uff.
  • Barsom, uff, den mannen gjør noe bra, men brått så sender han en katastrofal pasning til en uforberedt Kvisvik. Altfor dårlig som back, ikke god nok på å støte, Blir ofte løpende parallelt med angriper fremfor å gå i kroppen. Jeg kommer til å gråte blod om han får forlenget kontrakten sin.
  • Kvisvik, det er når man ser denne mannen live man virkelig forstår hvor lite han løper. Fytti katta så dårlig innsats. Genialt å gå ut i media og sutre etter ny kontrakt for så å prestere så ræva i etterkant.
  • Så å si alle innlegg kom fra siden Kvisvik og Barsom spilte på, tilfeldig? Nei.
  • Wass... Vel... Lite heldig debut. Ikke mer å si om han. Tydelig nervøs og preget av å debutere for nytt lag.
  • Everton. Genial til å danse. Ræva til alt annet. Fyren har ikke tro på det selv engang... Legger seg ned før det i det hele tatt blir kontakt med motspillere. I tillegg dribler han feil når han først dribler, det blir for mye på tvers og utover, i stedet for å utfordre inn mot mål. En av hans dårligste kamper.
  • Borges. Viser klasse, men også han er inne i en bølgedal. Topp innsats. Dessverre ble han aldri spilt rettvendt i dag. Hele tiden måtte han kjempe med ryggen mot mål. Jeg mener bestemt at vi må legge om formasjonen til 4-2-3-1 nå med Borges som offensiv midtbane. Da får han mulighet til å komme rettvendt oftere, samt at Everton kan holde på ballen til de andre kommer etter. Det er det eneste han er god på. Men så trenger vi raske kanter som Borges kan spille frem. Askar er den ene, Kvisvik er IKKE den andre i en slik formasjon. Rett og slett fordi Everton ikke en spiss som passer Kvisviks ferdigheter (stikkere i bakrom), samt at Kvisvik dekker ALTFOR lite rom.
  • Kenny. Uheldig. Mulig å ta et par av måla, men ikke først og fremst hans feil i dag. Forsvaret var ræva.
  • Gashi. Relativt bra kamp i dag. Synes han er inne i en stigende trend. Passer bedre som en terrier uten offensivt ansvar, men verken kreativitet, overblikk eller pasningskvaliteten er god nok til at han kan fremstå som noen defensiv midtbanegeneral. Håpløst fremspill (les: "demping?") til Prica...
  • Ramberg. Uff, det sier alt når denne mannen er vår beste spiller til å gå på offensive løp, samt å dra av en mann, for det er han faktisk ikke god til. Synes ikke Ramberg er god nok i det hele tatt til å spille sentralt i en flat firer. Han passer best som en indreløper i 4-3-3.
  • Piiroja - den eneste som får godkjent bak i dag. Scoret et mål, burde ha scoret to. Har bull kontroll på headingene sine. Bare flaks om de går inn eller ei. Header på samme måte offensivt som han gjør defensivt. Du ser ikke Raio gå opp og STANGER til en ball med retning mot mål. Han går bare tilfeldig opp for å treffe ballen uten styring.

Det var vel alle?

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f