Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 20 aug 09, 19:54

Opprinnelig postet av Lemmy

Willy Renè:

Selvfølgelig var det ingen alvorlig lidelse jeg hadde, men to måneders ventetid for MR er uansett lang tid. De gangene jeg er på Unilabs sitter det flest pensjonister der, mange av dem lever jo på pensjon og har ikke råd til å kjøpe seg frem i køen. Det er utrolig kjedelig å vente 2 måneder ekstra når man har en skade som plager en, og da er det ikke så viktig for meg om den er såkalt alvorlig eller ikke.

Det blir aldri et godt kollektivtrafikktilbud om alle sitter og sier at man aldri får det til. Om man stemmer på et parti som går inn for et godt tilbud, har man gjort en del av jobben selv. Etter min mening er det kun Rødt som har et godt valgprogram for kollektivtrafikk og miljø generelt.

Selvfølgelig ønsker jeg ikke kriminelle eller terrorister til Norge. Men jeg tror svært mange av de som begår forbrytelser av innvandrere i Norge har psykiske problemer. Og er det egentlig rart? Man drar til en helt annen del av verden - ofte med en historie som er forferdelig- , blir stuet inn på et asylmottak og opplever ofte rasisme, stigmatisering og diskriminering når de treffer nordmenn.

Det er veldig lett å mene at vi ikke vil ha dem her i landet, men ville ikke du hatt et ønske om å flytte fra Norge om det var krig og/ eller dårlige forhold her i landet? man virkelig bli jaget i hjemlandet sitt for å kunne komme til Norge? Hvorfor gjelder ikke de samme reglene for dansker og svensker, isåfall?

Jada, helt enig at helsevesenet bør opprustes til de grader. Det bør ikke være ventetider overhode. Helsevesenet har desverre ikke blitt noe særlig bedre under Brustad og Bjarne Håkon, (men han greier seg jo med Snåsamannen ha da, kolikk går jo selvfølgelig ikke over av seg selv.) Men når det er begrensing på tilbudet så er det ikke mer enn rett og riktig at alvorlig syke, kronikere o.l. må gå foran i køen. Når det gjelder helsevesenet har jeg meget bred erfaring både på godt og vondt, har selv erfart hvor "skoen trykker" for å si det sånn.

Rødt! Huffda, da velger jeg heller en noe seinere utbygging av kollektivtrafikken. Spøk til side, kollektivtrafikk og infrastruktur har vært forsømt av de fleste regjeringer i all tid desverre. Rødt`s partiprogram kan nok komme med alle de løfter de vil, dette partiet vil aldri i verden kunne komme i posisjon i en verden slik vi kjenner den idag. I beste (VERSTE) fall kan de komme på vippen, huff for en politisk situasjon, jeg grøsser.

Rasisme, stigmatisering og diskriminering er ofte brukte ord for å dekke over innvandringens negative sider. En erkjennelse av situasjonen kommer nesten aldri på tale når slike ord brukes. Jeg vil aldri, a l d r i, kunne finne på å unnskylde en handling hvor en asylsøker umotivert stikker ned og dreper folk på trikken med den forklaring at vedkommende har traumer fra forferdeligekrigs-opplevelser. Det finnes intet forsvar for slike handlinger. Og psykiatrien kunne kanskje i slike tilfeller gjort mer, men kan man kreve det når psykiatrien ikke en gang makter å behandle de innfødt etniske nordmenn ? Jeg er sterkt for å hjelpe nødtrengende og forfulgte, jeg synes også fremmedkulturelle kan ha meg seg interessante verdier inn i fårt samfunn, men jeg aksepterer aldri de som kommer med det for øye å utnytte vår gjestfrihet og de som driver med kriminelle handlinger. Vi trenger arbeidsinnvandring, helsepersonell, ingeniører o.a., det er vi nødt til. Egentlig ville det nok være lettere å integrere europeere, polakker o.l. da de i utgangspunktet har den samme kultur som oss selv.

Nei, jeg ville ikke like å bo i et krigsherjet land, og jeg gjentar til det kjedsommelige: Vi skal hjelpe nødtrengende og de som trenger beskyttelse. Vi må altså velge ut hvem vi skal ta i mot. Vi har altså ikke mulighet til å ta i mot alle, Norge er ikke alene i verden, men Norge er selvfølgelig et attraktivt land å komme til, med den velstand vi har. Svensker og dansker? Du har vel hørt om fritt arbeidsmarked innenfor EØS-området ?

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f