Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 aug 09, 16:42

Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Og der skjedde det som måtte skje, og som mange med meg har ment. Andreas Tegström får spille en hel kamp, og hva skjer? Han scorer mål. Faen så lang nese på FFK, er det ikke en eneste kjeft som sitter i den klubben som har fjøra av kompetanse på det de driver med?

Dette beviser i grunn ingenting. Hvis han er så flink til å score mål om han spiller fra start, så er det jo overraskende at han scoret ett mål på 14 kamper fra start i Tippeligaen i 2007 før han gikk FFK. Han startet fem kamper for FFK resten av den sesongen, det ble ett mål. Det er altså 2 mål på 19 starter. I tillegg fikk han et mål som innbytter for oss.

I fjor fikk han starte fire kamper. Han ble av VG kåret som en av FFKs dårligste i samtlige, ikke noen fasit, men sikkert en pekepinn også. De tre målene han scoret kom alle som innbytter. Han har fire startet i år, ingen mål. Det ene målet hans kom som innbytter. Det betyr at han siden 2007 har startet 27 Tippeligakamper og scoret to mål! Det er tydelig som innbytter han presterer best, når motspillerne er halvslitne, og sikkert på nivå med Adecco-ligaspillerne som spiller fra start.

Éverton er den som folk mener har scoret for lite mål, har scoret 3 mål på 23 kamper, altså bedre enn Tegström fra start. Og det er en spiller som bidrar utrolig mye mer i spillet enn Tegström.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340