Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 12 aug 09, 09:30

Opprinnelig postet av Willy Renè

Har supporternettet noen formell tilknytning til FFK, administrativt og eller økonomisk ?

I utgangspunket  nei. ffksupporter.net er et nettsted for FFK-supportere startet, drevet og formidlet av FFK-supportere.

Når det er sagt, så har tidene forandret seg. Etter at den nye medieavtalen ble klar (før årets sesong), så ble det opprettet en "digital pott", der klubbene skal bli utdelt en andel basert på besøkstall på klubbenes hjemmesider og diskusjonsfora. I den anledning ble vi kontaktet av FFK ved Tomas Torjusen om vi kunne være så vennlige å "donere" trafikken her på ffksupporter.net til FFK.

Denne avtalen har vi gått med på. "Ulempen" som følger med er at FFK må stå som ansvarlig redaktør (nok en gang ved Thomas Torjusen) for at trafikken skal gjelde. Det skal dog påpekes at Torjusen fortsatt ikke har forsøkt å gjøre noen inngrep i vår daglige drift, da vi allerede har et velfungerende moderatorteam som rensker unna de verste tilfellene.

Klubben er ikke ansvarlig redaktør for andre siden enn forumdelen her på ffksupproter.net. Nyhetsbiten, historikk, og så videre står vi selv som ansvarlige redaktører for.

Vi har per dags dato ikke mottatt noe økonomisk fra FFK, men vi har en muntlig avtale om en beskjeden kompensasjon basert på mertrafikken vi genererer for FFK gjennom overnevnte avtale. I tillegg har vi fått 6 stk sesongkort for 2010-sesongen som går rett til våre brukere gjennom premier i våre konkurranser.

Opprinnelig postet av Willy Renè

Har supporternettet inntekter av noe slag ?

Vi har sporadiske "inntekter" gjennom donasjoner, sponsing og reklame.

I utgangspunktet ønsker vi å holde siden så minimalistisk, ren og reklamefri som over hodet mulig, men dersom det ikke lar seg gjøre å drifte nettstedet på donasjoner og sponsorgaver alene, så må vi med jevne mellomrom innføre reklame. Sistnevnte begynner det å bli en god stund siden vi hadde.

Opprinnelig postet av Willy Renè

Er eiere og medarbeidere lønnet via supporternettet?

 

Nei.

Alt arbeid med ffksupporter.net er drevet på frivillig, dugnadsbasert innsats.

Målsettingen er at drifte skal gå i null, slik at ingen av oss blir økonomisk belemret av å ha nettsiden oppe og gå.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340