Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 11 aug 09, 22:32

Opprinnelig postet av FFK1903

Opprinnelig postet av 1947modell
Er du en av de som overhodet ikke forstår at TH vil kun det besste for FFK ? Så snart hans navn dukker opp i en eventuell spiller så kommer den samme " dritten " omgående.Det gjelder flere her inne.

Som sagt, der ikke bare Høili som sitter i Spillerinvest, det sitter en del flere der. Mennesker som har blitt rike ved å tenke egen profitt igjennom karrieren. Det er vel ikke helt utenkelig at det ikke kun er FFKs beste, men også sitt eget beste, som ligger til grunn for hvilke spillere de sier ja til, og hvilke de sier nei til. Når enkelte da brått kommer med egne spillere, så kan man jo lure.

Tror du virkelig at Høili trenger å tjene småkroner på å selge inn en spiller til FFK? For det er vel det du insinuerer?

Seriøst det blir for dumt. Men at man synes folk kan få prøvespille er vel ikke så dumt. Kan ikke se at dere som er så imot prøvespillere og mener TTK s magiske formler for kjøp av spillere er manna fra himmelen,  ha svart på innlegget mitt med denne linken heller;)

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/pl/article2681358.ece

koster jo ikke noe å la interesserte få prøvespille, og noen ganger er det ganske så lukerativt og;)

Som regel er de flopper, men diamanter finnes. Man ser ikke noen i diamantgruvene bli skuffet hver gang de finner en bit med køl..Det er regelen men unntaket er så forbaska lukrativt;)

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340