Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 11 aug 09, 19:49
Endret: 11 aug 09, 19:53
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Holters

Ja, og da bør du vel samtidig har forståelse for at FFK1903 stiller spørsmål ved dette også? Spørsmål ved om personene i FSI har en bedre evne enn FFKs sportsapparatet til å vurdere om en spiller er noe for FFK eller ei? Eller hvor laget trenger å forsterkes?

Sånn er det faktisk per i dag. Det hjelper ikke hvor mye FFKs trenerapparat for eksempel ønsker en høyreback eller en midtbanespiller dersom FSI bare ønsker å hente en spiss. Da blir det faktisk en spiss som blir hentet siden FFK som klubb over hodet ikke har midler til rådighet.

Nei, jeg har ikke forståelse for  mulige fremtidige situasjoner som FFK1903 konstruerer.

Da får heller FFK si nei til en evt. spiss hvis de mener de ikke trenger en, de bør ikke ta i mot noe som blir kastet etter dem mot sin vilje.

Opprinnelig postet av Holters

Er vel ingen som har betvilt at de har hjerte i klubben eller ei? Diskusjonen går jo på om de har mer makt enn de burde...

Fem millioner hvert skuddår er strengt talt ikke så mye relativt til hvor mye makt og innflytelse f.eks. Høili faktisk har. Det hadde vært noe annet om man spyttet inn 20 millioner årlig slik Røkke gjør.

Det hadde vært en ønskesituasjon, men klubbens mål må på sikt være å drifte seg selv.  For tiden er FFK avhengig av almisser.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340