Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 11 aug 09, 19:27

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Det er vel naturlig at de bestemmer hvordan de bruker pengene sine.  At de takker nei til å bruke penger på en spiller de ikke tror på betyr ikke at de bestemmer FFKs innkjøpspolitikk. FFK kan fritt kjøpe hvem de vil hvis de greier å hoste opp pengene selv.

Ja, men når da FFK ikke har pengene, så er det jo åpenbart at Invest har innflytelse på FFKs innkjøpspolitikk...

Det er selvfølgelig en ønskesituasjon at FFK kunne drifte seg selv og kjøpe de spillerne de selv ønsker. Det må være et mål å komme dit. FFK kan ha sin integritet i behold ved å takke nei til spillere som FSI vil kjøpe og drifte hvis FFK selv mener at det ikke er sportslig ansvarlig med disse spillerne. Så får heller klubben måtte takke nei til spillere de ikke har råd til hvis FSI ikke er enig i vurderingen av spillerens kvaliteter.

Jeg har ikke så mye greie på det men jeg mener å huske at klubben særlig under Eggen foretok endel horrible kjøp, og at FSI stiller noe krav når de skal yte millioner har jeg full forståelse for.

Og Holters, du sier at Høili ikke bidrar med mer enn de andre i FSI, men han har vel bidratt mer i enkelte tilfeller når det gjelder FFK`s økonomi. Han ga 5 mill for at stadion skulle beholde navnet Frstad Stadion i 5 år. Hvem gjør dette hvis han ikke har hjerte for klubben ?

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340