Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 aug 09, 14:24
Endret: 11 aug 09, 14:31
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Topscorer
Snakk om å tillegge Terje Høili vikarierende motiver. Det er helt utrolig hvor paranoide enkelte innleggere klarer å bli.

Selv en som skal være moderator klarer å lire av seg masse bullshit om en av FFKs største og beste investorer og samarbeidspartner. Helt utrolig. Det er jaggu meg rart at noen gidder å stille opp økonomisk for denne klubben når de bare får drittprek tilbake.

... og det er like utrolig hvor naive enkelte andre blir ;)

Fra spøk til dette:

Jeg skrev at jeg håper ikke klubben noen gang lar seg presse til å si ja til spillere kun fordi Spillerinvest vil ha en spiller. Jeg skrev ikke at Høili (slutt å heng dere opp kun i han, jeg snakker tross alt om hele Spillerinvest her) har presset klubben i dette tilfelle. Jeg skrev at jeg håper de aldri blir det. Masse bullshit? Kom gjerne med alt oppgulpet jeg skrevet om Høili. Det er lov å være litt føre var uten å bli kalt paranoid.

Saken fra 2004 viser vel også at han ikke alltid vil FFKs beste. I en tung periode ga han penger til klubben (uten betingelser, de kunne bruke pengene på hvilke spillere de selv ville) for å handle inn forsterkninger. Bra! Da disse uten betingelses-pengene ikke ble brukt slikt Høili ville likevel, går han altså ut i media og latterliggjør klubben. Den episoden der gjorde ikke en dritt for å bedre situasjonen for FFK, det var mer å sparke en klubb som allerede lå nede.

Han har gjort utrolig mye bra for klubben, det har jeg også gitt ros for tidligere, men det betyr ikke at absolutt alt han foretar seg nødvendig må være for FFKs beste. Jeg stiller kun et spørsmålstegn ved enkelte ting, jeg konkluderer ikke med at sånn er det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340