Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 08 aug 09, 22:54
Endret: 08 aug 09, 23:02
Endret av: Lemmy

Forferdelig av Kovacs, men syns taklingen fra Eirik Bakke er helt horribel. Måtte han få mange kampers straff for denne. Det er bare flaks at Odd-spilleren ikke får en alvorlig skade der. Har han beina plantet i bakken, så kan fort ting ryke av og det hele bli veldig alvorlig.

Er virkelig en gris, etter min mening. Sånne taklinger vil jeg ikke se på en fotballbane. Tøffe taklinger er noe av det beste jeg vet, men den der er grisestygg og feig. At han i tillegg er så bøs og sinna etter taklinga, er også ille. Håper fotballforbundet virkelig tar tak og gir ham 2-3 kampers utestengelse minst, men regner med han bare får èn kamp siden han spiller på Brann.

Ikke så mye å si om Kovacs. Jeg hadde ikke klart å juble eller være stolt over et slikt mål. Jeg hadde også satt ballen i mål, da man aldri kan vite helt sikkert om keeperen virkelig er skadet eller ikke. Men jeg hadde tatt ansvar for at laget scoret et selvmål eller ga bort ballen til motstanderne etterpå, da det var helt tydelig at Opdal faktisk var skadet.

Forventer en offisiell beklagelse fra Odd i morgen når alt er litt mer roet og oversiktlig.

Ser også at NFF og Norsk Tipping kjører en Fair Play-kampanje hvor barn og ungdom kan signere en fair-playkontrakt med klubben sin. Flott tiltak, men regner da også med at NFF statuerer et godt eksempel ved å reagere mot Kovacs på en eller annen måte. Om ikke vil den kampanjen de kjører miste troverdighet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f