Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 07 aug 09, 16:58

Opprinnelig postet av DeKjök

Å bue ut egen spiller som har hatt en dårlig dag på jobb er så patetisk og trist at jeg knapt finner ord for det.  FFK taper og vinner som et lag, som en organisasjon fra supporter og helt opp til administrerende direktør.  Buing mot egen spiller kan faktisk koste et mål imot og poeng når slikt oppfattes av spillerne på banen.  Det forstyrrer konsentrasjon, bryter ned innstilling mm.

Tror ikke folk flest buet mot Barsom fordi han har hatt én dårlig dag på jobben, da hadde det vært pipekonsert i 90 minutter mot hele klubben nesten hele denne sesongen.

Det folk piper mot er hans totale mangel på sportslighet, hans klysete fremtoning og det faktum at han har hatt et titalls dårlige dager på jobben! Men denne diskusjonen tilhører antakeligvis en annen tråd her.

 

Ellers er jeg stort sett enig med deg og Plaskesak - men jeg må innrømme at jeg faktisk til tider trives best som supporter når FFK er i opposisjon og vanskeligheter. Det er når klubben for alvor blir testa, at engasjementet mitt bruser. Er neppe alene om å være den som til stadighet holder med underdogen :)

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f