Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 06 aug 09, 13:40

Opprinnelig postet av Topscorer

Derimot har FFK nå kontroll på økonomien

Litt mer kontroll enn før kanskje, men når man budsjetterer med spillersalg for flere millioner (netto?) balanserer man på en knivsegg. Hvem andre enn Celso Borges kan FFK selge for å hente inn alle disse millionene det er budsjettert med? Husk at dette budsjettet er satt opp før Borges i det hele tatt kom til klubben. Wallace hadde nok kunnet gitt en god slant til klubben ved en evt overgang, men han har vært skadet i store deler av sesongen, og jeg tviler på at interessen for han er like heit som den var i fjor sommer.

Poenget mitt er hvertfall at man ikke har særlig kontroll på økonomien når man budsjetterer med flere milioner i spillersalg. Men det er da i det minste positivt at FFK ikke har blitt tvunget til å skjære ned til beinet i sommer, slik som en viss vestkantsklubb i Oslo har gjort.

 

Opprinnelig postet av Topscorer

..i tillegg har de en startegi og en plan over hvordan økonomien skal bedres og kontrolleres.

Det inntrykket sitter jeg også med, og her tror jeg Henriksen har gjort en ålreit jobb.

 

Opprinnelig postet av Topscorer

Noen vil kansje nå påstå at Tarik ble solgt pga store underskudd. Han ble solgt fodi man fikk en meget god pris for han, og ikke minst Tarik ville det selv.

Tarik forlot klubben på et bra tidspunkt, men man kommer ikke unna det at salget reddet klubben fra et heidundrende underskudd. Skal man vinne, må man satse, og hvem vet? Kanskje hadde vi tatt gull i 2008 hvis klubben hadde holdt igjen Tarik ut sesongen.

---------------------------

These pretzels are making me thirsty!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f