Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 aug 09, 12:21

Syns hele saken har en veldig ensidig vinkling fra FB sin side. Henriksen har selvfølgelig rett i noe av det han sier, men det er også mye han ikke nevner.

Han nevner ikke sine uheldige medieutspill. Han nevner ikke noe om at pressekonferansen var noe av det mest idiotiske man har sett på lenge. Han nevner heller ikke at klubben og Anders Grönhagen opptrådde uklokt da sistnevnte ble sykemeldt for andre gang på kort tid.

Det han sier om TKK er også litt merkelig. Nå kommer han jo ikke med beskyldninger, så FB er ikke forpliktet til å kontakte TKK for hans syn på saken ( ihht Vær Varsom-plakaten), men det hadde likevel vært artig å høre hva vår forhenværende sportsdirektør mener.

For det er klart at FB vil holde seg inne med de som er i klubben. Derfor unngår de å stille kritiske spørsmål om de som sitter der. Det er mye enklere å være kritiske mot TKK og alle andre tidligere ansatte, for de trenger man ikke ha noe godt forhold til. Feighet? Muligens, men selvfølgelig klokhet fra FB sin side- selvom de sjeldent får de mest interessante sakene.

At Henriksen opplever det som personangrep at noen har skrevet at han burde gå istedenfor Kasey, syns jeg er merkelig. Da får man nesten velge seg en jobb hvor man er mindre eksponert i media.

Fredrikstad Blad hinter jo også om at det muligens er uro internt i klubben, noe Henriksen unngår å svare på. Hmm, mer tull innad i klubben?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f