Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 06 aug 09, 09:51

Når man insinuerer på at han er alkoholiker, han er maktsyk, han er inkompetent osv her på supp.net gjøres det uten at man 100% kan stå inne for det som blir skrevet, fordi man ikke VET. Saken med Karlsen er det skrevet side opp og side ned av. Jeg forstår at noen mener Karlsen var et funn for FFK og at det var trist at han sluttet, men han sluttet og dette er et tilbakelagt tema for FFK. Personalsaker er interne saker og legges ikke ut offentlig. Det er vanlig og riktig prosedyre i organisasjoner. Dette gjelder selvfølgelig for Grønnis også. Dette kjøret mot Grønnis er helt forjævelig. Rykter som baserer seg på ren sladder eller ondsinnete teorier har ingen glede av.

At Henriksen har fått gode lønnsbetingelser er ikke hans skyld. Det er Styret som ansatte han som gav han dette.

Enkelt sagt; Hvis du forhandler deg fram til  god lønn med sjefen din så er det vel sjefen som aksepterer og bestemmer lønnsnivået. Skal noen kritiseres for dette må det jo bli den /de personene som aksepterere og godkjenner.

La denne nettsiden være en nettside for folk som ønsker FFK det beste, og ikke la dette utvikle seg bare i en tabloid og "se og hør " retning. Da blir siden for useriøs og lattelig.

 

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340