Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 aug 09, 09:31

Opprinnelig postet av Topscorer
Et spørsmål til moderator og Holters; Er vi tjent med slike destruktive og injurierende innlegg? Gavner det FFK? Er det på denne måten vi er med på å løfte klubben fram og opp? Hva tjener S.net på å sjikanere folk i klubbapparatet?

Skal alt som skrives her inne gavne FFK? Jeg syns faktisk vi skal være lov til å være kritiske. Henriksen tar jo overhodet ikke noe selvkritikk i F-B. Det er jo ingen tvil om at han liker å fremheve seg selv, uten å nevne andre som også gjør en god jobb. Han har også hatt noen uheldige uttalelser i media, hvor han vel heller ikke har tatt selvkritikk. Skal vi feie slikt under teppe og kun være positive, eller skal vi faktisk få lov til å fortelle at ikke alt er fryd og gammen med Henriksen? Det kan faktisk være bedre med kritikk enn kunstig ros også. Så kanskje det gavner FFK å ikke være positiv alltid?

Jeg kan godt tro at Henriksen har en god plan med FFK med tanke på økonomien, og at han mestrer akkurat den delen. Det er likevel ikke alt ved Henriksen jeg jubler over, og det syns jeg faktisk jeg - og andre - skal få lov til å si sin mening om. Jeg tror uansett ikke noen få foruminnlegg her inne av stort sett anonyme brukere er så tungveiende at det er ødeleggende for FFK. Med mindre TV2 klarer å blåse dette opp på klassisk TV2-vis.

Artikkelen inneholder mye skryt om han selv. Pressekonferanser blir jo holdt for den minste ting. Han tar ofte æren for ting som mange andre har arbeidet like mye eller mer for. Vi burde nok hatt - som han faktisk sier - en til å ta over sportsdirektørrollen, slik at han kan konsentrere seg om den administrative med en krevende økonomi.

Savner faktisk litt hvordan Per Morten Haugen fremstod i media. Mye mer ydmyk og mindre brautende.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340